Kennismaken met onze nieuwe projectmanager!

20 maart 2023
Door Werner Bolink
Leestijd: 2 minuten

Bij Skeps vinden we het belangrijk om onze projecten in goede banen te leiden. Wij zijn dan ook erg blij met onze nieuwe aanwinst Amarens! Ze is sinds kort bij ons werkzaam als projectmanager.

Welkom Amarens!

Amarens heeft Facility Management gestudeerd in Groningen. Na een succesvolle afronding van deze studie is ze aan de slag gegaan als administratief medewerker bij een verzekeraar. Het doel? Het maken van een avontuurlijke reis van vijf maanden door Zuid-Oost Azië!

Na deze reiservaring vond ze haar weg in de IT en werkte ze onder andere als softwaretester en scrummaster bij een detacheringsbedrijf. Met acht jaar ervaring voelt ze zich dan ook als een vis in het water in de ICT.

Skeps, Sneek en snelle bolides!

Amarens vertelde dat ze graag in een iets kleinere organisatie met kortere lijnen wilde werken en dat de vacature voor projectmanager bij Skeps ten opzichte van andere vacatures er écht tussenuit sprong. Natuurlijk heel fijn om te horen!

Bij projectmanagement draait het allemaal om het samenbrengen van alle stukjes van de puzzel en ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget wordt voltooid. Precies datgeen waar Amarens blij van wordt! Ze kan - net als onze developers - hierbij rekenen op haar expertise in softwaretesting en kennis van scrum.

Amarens woont in het prachtige Sneek, samen met haar vriend en zoontje. Ze heeft een passie voor snelle auto's en weet dan ook goed het gaspedaal te vinden. Het is dan ook niet zo vreemd dat ze, net als veel van haar nieuwe collega's, een échte Formule 1 fan is. Ze volgt de snelle bolides zowel op TV als langs de baan. Want als het even kan, probeert ze ieder jaar een live race bij te wonen.

Ook hecht ze erg veel waarde aan haar sociale leven en brengt ze graag haar tijd door met familie en vriendinnen. Shoppen is een van haar favoriete bezigheden en eens in de drie weken zorgt ze dat er tijd is om haar nagels professioneel te laten verzorgen bij een nagelstylist.

Amarens

We zijn erg blij dat Amarens zich bij ons team voegt als projectmanager. Met haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over scrum is ze een zeer waardevolle aanvulling op ons team. Heel veel succes Amarens!

Wil je nader kennismaken met Amarens? Of wil je meer weten over scrum en wat dit voor jouw project kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

chevron-down