Maatwerk bestelapplicatie

Bij de beste supermarkt van Fryslân vergeten ze nooit voor wie ze het doen: de klanten! Boodschappen doen moet een feestje zijn en in de huidige tijd is online boodschappen doen dan natuurlijk een must. Wij ontwikkelden voor de supermarkt een nieuwe, en zeer snelle, website met niet alleen alle informatie over de winkel maar ook een nieuwe maatwerk ‘online bestellen en bezorgen’ functionaliteit! 

Maatwerk bestelapplicatie

Een pick-up point was een goed initiatief om het boodschappen doen nog gemakkelijker te maken voor de klant. Toch miste er nog iets heel belangrijks, namelijk het eenvoudig bestellen en laten bezorgen van je boodschappen vanuit huis. 

We hebben daarom binnen de nieuwe website ook een besteltool ontwikkeld. Hierdoor kan de klant snel, gemakkelijk en op een gewenst moment boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. Daarnaast biedt de besteltool ook veel voordelen voor Albert Heijn Gorredijk zelf omdat het exact aansluit bij de fysieke werkwijze van de winkel. Via een eigen dashboard kunnen medewerkers gemakkelijk de bestellingen van die dag inzien en beheren. Ook worden er automatisch maatwerk bezorgbonnen aangemaakt die de chauffeur mee kan leveren.

Oh ja, en de ingebouwde postcodechecker zorgt er ook nog eens voor dat de bestellingen binnen een bepaalde straal van de supermarkt blijven. Dat voorkomt nabellen en teleurstelling!

Mijn AH Gorredijk

Wanneer je voor het eerst een bestelling doet, kan er worden gekozen om een account aan te maken op mijn.ahgorredijk.nl. Hierdoor kun je als klant de volgende bestellingen nog sneller uitvoeren! Doordat je een account hebt, kun je een aantal stappen (zoals persoons- en bezorggegevens) bij het bestellen overslaan. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om alle eerdere bestellingen in te zien.

Toekomstgericht

Albert Heijn Gorredijk is een mooi voorbeeld van een klant die haar processen wilde optimaliseren met behulp van een bestelfunctionaliteit die perfect aansluit bij haar werkwijze. Tevens is de besteltool ook nog eens erg gemakkelijk uit te breiden, waardoor Albert Heijn Gorredijk in de toekomst nog vele mogelijkheden heeft.

Online brainstorm

Vind jij dit een mooie oplossing en denk je dat een maatwerk webapplicatie wellicht iets voor jou kan zijn? Soms het dan fijn als er even iemand met je meedenkt. We helpen je graag op weg, bij jouw idee of concept, in een kosteloze brainstorm! Vraag vrijblijvend een sessie aan en wij nemen contact met je op om je te adviseren! Voor alle vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Meer weten over dit project?

Anne-Jan kan je er alles over vertellen!