Eating for sitting

Opdrachtgever AM Lifestyle Medicine
Werkzaamheden Website

Gezond leven

Steeds meer mensen kampen met overgewicht, diabetes of andere chronische ziekten. Hierbij speelt voeding vaak een cruciale rol! AM Lifestyle Medicine Center is hét centrum voor voedings- en leefstijlgeneeskunde dat zich inzet om chronische ziekten terug te dringen en gezond(er) leven leuk en haalbaar te maken.

The sitting chef

Toen Annemarie de Vries – Postma van AM Lifestyle Medicine bij ons aanklopte was alles eigenlijk al aanwezig: een inspirerend verhaal, een duidelijk plan en een uitgewerkte marketingstrategie. De (technische) kennis om dit online te kunnen vertalen was het enige dat nog miste. En daar kunnen wij natuurlijk prima een handje bij helpen!

Na razendsnel presenteren, schakelen en finetunen hebben we een online vertaling van alle ideeën gerealiseerd. Een mooie, gedetailleerde (kijk maar naar het logo op de website) en gebruiksvriendelijke website gebaseerd op een door ons ontwikkelde huisstijl. Alles erop en eraan en de volledige vrijheid voor Annemarie om al haar creativiteit, verhalen en informatie kwijt te kunnen. We kunnen er hier van alles over vertellen, maar kijk zelf maar… en ervaar!