Let the challenge begin

Opdrachtgever Battlehouse

Ready… set… go

Zin om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens een intensief potje lasergamen of jezelf te bevrijden uit een uitdagende escaperoom? Dan ben je bij Battlehouse Heerenveen op ’t juiste adres! Dit game-centrum heeft een enorm aanbod aan spellen en arrangementen. En, dit wilden ze ook graag op hun website kenbaar maken. Daarom mochten wij ons aan een geheel nieuwe website wagen. Let the challenge begin!

Visueel feestje

Het doel van dit project? Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke WordPress website ontwikkelen met een ontwerp dat in lijn is met de huisstijl en het karakter van Battlehouse. Enne, dat deze website natuurlijk responsive en mobile-first moet zijn, lijkt ons een vanzelfsprekendheid in deze tijd ;). Aan de hand van een OOD sessie en wireframes, hebben we een design ontwikkeld waarin veel ruimte was voor video- en fotografie. En dat heeft goed uitgepakt! Met een spectaculaire headervideo en kwalitatief hoogwaardige fotografie is deze website een echt visueel feestje geworden.

Integratie reserveringssysteem

Ook qua techniek sluit deze website aan op de wensen en behoeften van de bezoekers én die van opdrachtgever: het unieke maatwerk reserveringssysteem maakt het voor de (potentiële) klant mogelijk om snel en eenvoudig via de website een activiteit of arrangement te boeken. Daarnaast is het reserveringssysteem voor Battlehouse Heerenveen makkelijk beheerbaar, zijn bevestigingen geautomatiseerd en is het inzien en goedkeuren van reserveringsaanvragen een fluitje van een cent!