Bestellen bij Culivents

Opdrachtgever Culivents
Werkzaamheden Maatwerk webapplicatie

Culivents uit Gorredijk is dé partner als het gaat om higher level catering op locatie. Culivents wordt gerund door de twee ambitieuze koks, Imke en Ruben, die gezamenlijk jouw culinaire maaltijd op een tuinfeest, lunch, BBQ of een zakelijke activiteit verzorgen. En… het werd hoog tijd om de heerlijkste gerechten ook online aan te bieden. Aan ons de schone taak om Culivents hier een handje bij te helpen.

Online bestelplatform

Op dit moment vinden er helaas even geen evenementen, BBQ’s en tuinfeesten plaats, maar toch kan heel Gorredijk en omgeving genieten van de pure en (h)eerlijke gerechten van Ruben & Imke! Hoe? Omdat ze hun gerechten aan kunnen bieden via het online bestelplatform Bezorgchef.

Bezorgchef is een directe vertaling in de ontzorging van mijn ergernissen, het tackelt direct mijn knelpunten Ruben, Culivents

Bezorgchef maakt het voor Culivents mogelijk om kosteloos en binnen vijf minuten online gerechten aan te bieden voor bezorging of om af te laten halen. Ruben & Imke kunnen hun pagina personaliseren en zelf bepalen welke gerechten ze aanbieden. Dit maakt het voor hen mogelijk om in deze tijd razendsnel hun business naar online te verplaatsen. Zonder ergens aan vast te zitten en zonder eerst grote investeringen te hoeven doen in een webshop of bestelsysteem. Het aanmaken van een eigen bestelpagina is namelijk geheel gratis.

Gebruiksvriendelijkheid

Naast dat heel Gorredijk natuurlijk een gat in de lucht springt omdat ze nu razendsnel die heerlijke Flame Grilled Hamburger kunnen bestellen, is Bezorgchef ook voor de ondernemer zeer gebruiksvriendelijk. Omdat met het platform de gegevensverstrekking en het betalingsproces geautomatiseerd zijn en alle producten gemakkelijk aan te passen zijn, wordt Culivents in het gehele proces ontzorgd. Zo kunnen zij zich volledig richten op waar ze goed in zijn!   

Denk je dat Bezorgchef jouw onderneming ook online verder kan helpen? Neem contact met ons op of meld je direct aan!

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Sander of een van onze andere collega’s.