Strategisch, tactisch en uitvoerend

Opdrachtgever Bruning De Goede
Werkzaamheden Website

Een razendsnelle headless website

Met hun brede achtergrond en vakkennis op gebied van onder andere multifunctionele complexen, winkelcentra, woningen en kantoren, bieden Anton en Udo van Bruning De Goede in diverse vorm ondersteuning bij de exploitatie van vastgoed. Van aankoopbegeleiding tot portefeuilleanalyses en van verhuurmanagement tot vastgoedbeleid. Naast de (offline) uitvoering, wilden ze ook online graag de diensten, persoonlijkheid en contactmogelijkheden beter in kaart brengen.

Daarom ontwikkelden we voor Bruning De Goede een Directus website. Directus is een gebruiksvriendelijk, headless CMS waardoor de website razendsnel én gemakkelijk te beheren is. Een strak design waarbij de huisstijlkleuren- en vormen subtiel terugkomen, maken het een rustig en overzichtelijk geheel. Uiteraard geheel responsive en mobile-first ontworpen voor een optimale mobiele ervaring!

Ook de copywriting, contentvulling en fotografie van dit project hebben we, samen met onze partner We.Bring.Social, voor onze rekening genomen. Het doel? Een website met begrijpelijke teksten over (soms) vrij complexe onderwerpen aangevuld met foto’s en content die de persoonlijkheid en het karakter van Bruning De Goede ook online goed naar voren laten komen.

De voordelen van een headless website

We benoemden het net al kort, maar deze website is gebouwd door middel van een headless CMS. Dit houdt in dat de front-end en back-end van de website los van elkaar staan. Het gebruik van Directus brengt voor Bruning De Goede de volgende voordelen met zich mee:

  • Doordat de front-end en de back-end los van elkaar staan, is de website heel snel. Dit heeft een positieve invloed op de gebruikerservaring én op de ranking in zoekmachines zoals Google.

  • De headless werkwijze zorgt voor flexibiliteit bij maatwerkoplossingen en maakt het gemakkelijk om content te structureren.

  • Het is een fijn systeem om mee te werken wanneer de content gevuld of aangepast moet worden. Door de eenvoud van het systeem is het gemakkelijk om teksten toe te voegen, te wijzigen, pagina’s toe te voegen of afbeeldingen aan te passen.

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Marius of een van onze andere collega’s.