Persoonlijke benadering

Kenonz is een gespecialiseerde bemiddelaar binnen overheid en onderwijs, zorg en woningcorporaties. Kenonz onderscheid zich door de betrouwbaarheid, continuïteit maar bovenal de persoonlijke benadering. Veel van de marketingactiviteiten van Kenonz vinden online plaats en daar hoort een gebruiksvriendelijke en flexibele website natuurlijk bij. Welke bovendien helemaal zelf aan te passen is!

Website

Een gebruiksvriendelijke website is met name in de recruitment branche erg belangrijk. Het online zichtbaar zijn voor werkzoekenden als opdrachtgevers is van groot belang in de zoektocht naar de juiste match. De website is zodanig ontwikkeld dat het vinden van de juiste vacature binnen een paar klikken geregeld is. Verder is de website helemaal ontworpen in lijn met de aanwezige huisstijl en volgens het mobile-first principe. Dit betekent dat vanaf het design tot aan de development de bezoekers met mobiele apparaten het uitgangspunt zijn.  

Koppeling CRM systeem

De website kent een koppeling met het recruitment CRM backoffice systeem van Kenonz. De ingevoerde vacatures worden hierdoor automatisch op de website geplaatst. Ook worden alle specificaties als opleidingsniveau, regio en vakgebieden meegenomen. Zo kunnen de bezoekers alle vacatures makkelijk kan vinden met behulp van de filter.
Sollicitaties en inschrijvingen komen automatisch weer binnen in het CRM systeem. Geen dubbel werk meer dus! 

Online campagnes

Verder ontwikkelen we doorlopend online campagnes voor Kenonz. Denk hierbij de marketing voor diverse interne evenementen (de website kent weer een interne aanmeldpagina functionaliteit), campagne voor het 5-jarig jubileum (van uitnodigingen tot de aftermovie), interne mailcampagnes, het opmaken van diverse landingspagina’s en bijbehorende campagnes voor bijvoorbeeld  traineeships.

Intranet

Om de communicatie met de gedetacheerde medewerkers te verbeteren is er voor Kenonz een maatwerk intranetsysteem ontwikkeld. Doormiddel van dit systeem kan de onderlinge communicatie met de medewerkers (of een bepaalde groep) nog efficiënter verlopen. Ook kan er gemakkelijk onderling kennis gedeeld worden. Wij hebben het design en de technische uitwerking van het systeem verzorgd (incl. communicatie naar de medewerkers).