We komen graag bij jou over de vloer

Opdrachtgever Piersma Vloeren
Werkzaamheden Website

Een WordPress website met persoonlijk karakter

Gietvloeren, troffelvloeren, coatings en siergrindvloeren: al bijna 20 jaar leggen de vakmensen van Piersma Vloeren de mooiste kunststof vloeren bij particulieren en bedrijven. Offline gaat de mond-tot-mond reclame als een speer en ook op social media timmeren ze aardig aan de weg. Een website was er alleen nog niet. Daar moest natuurlijk verandering in komen!

We ontwikkelden voor Piersma Vloeren een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke WordPress website waarin het persoonlijke karakter van het bedrijf goed naar voren komt. Uiteraard is de website opgebouwd volgens het mobile-first principe en sluit deze qua design naadloos aan op de (nieuwe) huisstijl van Piersma Vloeren. Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en de website is zo ingericht dat je als websitebezoeker op verschillende manieren de vloer kunt vinden die het beste aansluit op jouw wensen. Vervolgens kun je snel en eenvoudig een online offerte-aanvraag indienen (of gewoon even bellen natuurlijk als je dat fijner vindt). Kind kan de was doen!

Naast het design en de technische uitwerking hebben we ons ook, samen met Piersma Vloeren, ontfermd over het schrijven van de content voor deze website. Een aardige klus, met teksten over ruim 30 vloerafwerkingen en meer dan 40 branches- en toepassingen!

Om meer te weten te komen over de werkwijze, is onze copywriter een dag op pad geweest met de vakmannen van Piersma Vloeren. 

De uitgebreide content en overzichtelijke weergave van de specificaties geeft de websitebezoeker de mogelijkheid om specifiek te zoeken en zich goed in te lezen op de mogelijkheden. Zo sluit deze website perfect aan op de oriëntatie- en vergelijkingsfase van de online klantreis.