Betaald worden zoals jij dat wilt

Opdrachtgever Uniforce Personal Pay
Werkzaamheden Website Webapplicatie

Dé oplossing voor modern werkenden

Uniforce Personal Pay is dé onafhankelijke verloningsspecialist die de wensen van jou als professional centraal stelt. Als juridisch werkgever maken ze het mogelijk om zelf je tarieven en opdrachtgevers te bepalen. Daarnaast nemen zij alle fiscale werkgeversverplichtingen op zich! Zo heb je de vrijheden van een ZZP’er én de zekerheden van iemand in loondienst. Dit alles wilden ze ook graag online kenbaar maken door middel van een overzichtelijke, uitbreidbare, landingspagina.

Modern MVP

Voor Uniforce Personal Pay hebben we gewerkt volgens het MVP (minimum viable product) – principe. Dit betekent in Jip & Janneke taal dat we een uitgeklede basis ontwikkelen. In dit geval in de vorm van een landingspagina. Deze basis kan altijd uitgebreid worden met pagina’s, maatwerkoplossingen en functionaliteiten. De landingspagina voldoet aan alle eisen van de klant en voorziet de websitebezoeker van alle benodigde informatie. Het voordeel van een MVP is, dat deze in relatief korte tijd ontwikkeld kan worden! Vanuit daar kunnen we gaan testen, analyseren en uitbreiden. 

De landingspagina van Uniforce Personal Pay sluit aan op de huisstijl van Uniforce, is eigentijds en modern vormgegeven en krijgt door de visuele toevoegingen een persoonlijke uitstraling. 

Calculator

Naast een overzichtelijke landingspagina, hebben we Uniforce Personal Pay ook voorzien van een handige maatwerk calculator! Met deze calculator kun je razendsnel berekenen wat je netto overhoudt van je uurtarief. Daarnaast zie precies welke kosten of reserveringen er door de overheid verplicht zijn gesteld én kun je zelf geld reserveren, voor opleidingen, aanvullende ziektedekking, pensioen of als spaargeld. Is je berekening compleet, dan kun je direct Personal Pay online aanvragen!