Hout op Hoogte

Opdrachtgever Vianen
Werkzaamheden Website

Probleemloos bouwen

In 1961 werd Vianen opgericht met maar één doel: de best doordachte kozijnen en gevelelementen ontwikkelen. Zodat de opdrachtgevers probleemloos kunnen bouwen en de eindgebruikers zorgeloos kunnen wonen. Door onze partner Mount is voor deze innovatieve organisatie een merkessentie en daarmee een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Aan ons de taak om dit te vertalen naar een nieuwe website!

Innovatie

Innovatie zit bij Vianen in het DNA. Het is nooit af. Het kan altijd beter. En uiteraard hebben we dit ook meegenomen in het webdesign. Het design is clean, creatief en volledig in lijn met de nieuwe huisstijl. De website bevat kleine details, zoals het terugkerende beeldmerk en heeft kenmerkende schuine elementen.

Volledig ontworpen volgens het mobile-first principe, wat inhoudt dat bezoekers met mobiele apparaten het uitgangspunt zijn. Dit alles zorgt ervoor dat het vernieuwde vianenkozijnen.nl onderscheidend is in de markt.

Deze maatwerk website is volledig modulair opgebouwd met de nieuwste WordPress Gutenberg editor, zodat er snel en eenvoudig gespeeld kan worden met de verschillende blokken en de opbouw van de verschillende pagina’s. Nu en in de toekomst! .

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Anne-Jan of een van onze andere collega’s.