Automatiseren bestelproces

Wil je als vrouw voller en langer haar? Dan ben je bij X-TND aan het juiste adres! X-TND is toonaangevend als het gaat om haarextensions en de kundige medewerkers voorzien menig vrouw van glanzende, lange lokken. Daarnaast levert X-TND zijn eigen haarextensionlijn ook aan andere salons door heel Nederland. En wat de eigenaars van X-TND betreft was het hoog tijd om het proces van verkoop aan andere salons te automatiseren en optimaliseren. Laten wij daar nou net de geknipte partij voor zijn 😉 

Maatwerk bestelapplicatie

Voor X-TND ontwikkelden we een maatwerk bestelapplicatie. Eentje waarmee de verschillende salons die de haarextensionlijn gebruiken, kunnen inloggen en snel extensions kunnen bestellen voor hun klanten. Eenvoudig in gebruik, aansluitend op de huisstijl van X-TND en uiteraard volledig responsive. Het hele proces, van het kiezen van het aantal tracks en vlechtjes tot maandelijkse automatische incasso, is geautomatiseerd. Zo heeft de webapplicatie de volgende functionaliteiten:

  • Het kiezen tussen verschillende soorten extensions, het aantal vlechtjes en aantal tracks.
  • Het tonen van een overzicht van de totale kosten, het termijnbedrag, het aantal termijnen en de mogelijkheid om een extra aanbetaling te doen. Zodra er een extra aanbetaling wordt ingevuld, wordt het termijnbedrag automatisch aangepast. 
  • Het automatisch genereren van een contact na afronding van de bestelling. Dit contract wordt automatisch naar zowel de klant als de salon verstuurd. 
  • Een koppeling met het facturatieprogramma

WeFact koppeling

Dankzij een koppeling met het online facturatieprogramma WeFact zijn alle bestellingen die via de webapplicatie van X-TND gedaan worden, eenvoudig te incasseren! Door de koppeling wordt de debiteur en het abonnement aangemaakt. WeFact zorgt er vervolgens voor dat de abonnementen omgezet worden in een maandelijkse factuur en incassobatch voor de bank. Zo wordt het regelen van de facturatie een eitje!

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Anne-Jan of een van onze andere collega’s.