Online strategie

Is jouw organisatie van plan te investeren in een nieuwe website, webshop of online campagne? Dan wil je hier natuurlijk maximaal rendement uit halen. Maar hoe weet je dat wat je doet, eigenlijk het juiste is? Een online plan van aanpak of internet strategie helpt hierbij! Dit plan zorgt voor duidelijke online doelstellingen, handvatten, richtlijnen en is afgestemd op jouw (potentiële) klant in combinatie met de (online) middelen en mogelijkheden binnen de organisatie.

Strategische sessies

Tijdens een aantal workshops gaan we samen met jou aan de slag met het online marketing plan voor jouw organisatie. We vertalen de huidige merkessentie, kernwaarden, missie/visie en doelstellingen naar online inzetbaarheid, we brengen jouw klant(en) en Customer Journey in kaart, bepalen de marketingmix én kijken hoe we het geheel implementeren binnen de organisatie. Met als resultaat een (gedocumenteerde) online marketing strategie om zelf mee aan de slag te gaan!

Een goed plan van aanpak als basis geeft richting en houvast bij alle online activiteiten.

Sander Terpstra – Skeps internetbureau

Compact plan van aanpak

We snappen dat je niet zit te wachten op een dik boekwerk dat je één keer doorleest en daarna compleet links laat liggen. Daarom krijg je van ons, aan de hand van de resultaten van de workshops, een compacte documentatie van de online strategie waarin we de kern samenvatten (uiteraard digitaal ;)). Hierin vind je onder andere een analyse van de huidige middelen, SMART geformuleerde online doelstellingen met KPI’s, een uitgewerkte klantreis, tips, tricks en een uitvoerbaar stappenplan.

Het voordeel van deze gedocumenteerde strategie is dat je zelf kunt bepalen wat jouw vervolgstappen zijn. Ga je zelf aan de slag met jouw social media en e-mailmarketing met de handvatten die je verkregen hebt en laat je het ontwikkelen van de website uitbesteden? Of wil je ook de marketing door een externe partij laten oppakken? Een ding is zeker: of je nou zelf aan de slag gaat of het aan een ander overlaat, de strategie als basis geeft richting en houvast bij alle online activiteiten!

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Anne-Jan of een van onze andere collega’s.

Ons werk

Nieuwsgierig naar ons werk? Check onze recent afgeronde projecten. 

JIP Makelaars
JIP Makelaars

Je huis verkopen doe je samen met JIP

Vianen
Vianen

Hout op Hoogte