Maak kennis met Stefan

Dit is onze nieuwe helpende hand, Stefan. Hij studeert Informatica aan NHL Stenden en komt ons 20 weken ondersteunen bij alle dagelijkse werkzaamheden op het gebied van Front-end development.

Vroeger vertrok Stefan altijd met zijn ouders, broer en zus met een met-appelmoes-gevulde caravan naar Frankrijk. Tegenwoordig laat hij de appelmoes thuis, maar gaat wel ieder jaar de racefiets mee. Want wielrennen doet hij graag in zijn vrije tijd. Een echte Mathieu van der Poel in wording dus! Wie weet is hij naast kampioen codekloppen later ook wel een heuse gele truidrager. Oh, en van die Franse taal is trouwens tijdens de vakanties niet veel blijven hangen. Dus zit Stefan iedere dag tijdens de lunchpauze avec la sueur sur la lèvre supérieure te zwoegen om met behulp van Duolingo de Franse taal onder de knie te krijgen.

Van alle markten thuis

Naast het upgraden van zijn talenkennis, wil hij tijdens zijn stage bij ons vooral zijn front-end development skills verbeteren én meer leren over back-end development. Dan kun je namelijk grote, functionele websites helemaal zelf bouwen en het lijkt hem wel wat om van alle spreekwoordelijke markten thuis te zijn.

Waar je Stefan midden in de nacht voor wakker mag maken? Een portie kipnuggets van de McDonalds! Hij zit dan ook iedere Snack Friday watertandend te hopen dat onze Snackbot de McDonalds uit de digitale hoge hoed tovert. Dat is tot op heden nog niet gebeurd, maar gelukkig heeft hij nog 8 Snack Friday’s bij ons te gaan.