Maandelijkse newsflash: vakantie-update

Begin deze maand lanceerden wij onze nieuwe focus, huisstijl en website. Hier hebben we ontzettend veel leuke en positieve reacties hierop ontvangen, dank jullie wel hiervoor! 

Er is en gaat echter veel meer veranderen dan alleen onze huisstijl en website. Hoog tijd om hier in een terugkerende blog maandelijks aandacht aan te besteden. Noem het gerust het “grote” Skeps Internetbureau release blog, met hierin de meest recente updates!

Een kleine recap..

Doen waar je echt goed in bent en energie van krijgt! Dat is één van de beweegredenen geweest om de overstap te maken van full service mediabureau naar internetbureau. In plaats van generalisten, zijn we veel liever specialisten! 

Specialisten die bezig zijn met het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. Deze voorzien van goede content en traffic, via pakkende online campagnes. Het liefst op basis van een doordachte online strategie, met de eindgebruiker als uitgangspunt en zonder afleiding van “fullservice” randzaken…

Doordat wij bepaalde “full service” diensten niet langer aanbieden, blijft er tijd over! Deze tijd gaan we volop besteden aan onder andere: 

  • Nieuwe trends en ontwikkelingen en het toepassen hiervan;
  • Pro-actief meedenken met klanten en cases;
  • Continu verbeteren van eigen processen en diensten;
  • Ondersteuning en delen van kennis;
  • Meer fuifjes om succesvolle projecten te vieren 🎉.

Door tijd te investeren in de dingen die er echt toe doen, worden onze dienstverlening en de eindproducten die wij leveren steeds een beetje beter. Hier plukken onze klanten natuurlijk de vruchten van!

Partners

Skeps Internetbureau Partners

Bye bye full service… Hallo, partners! Door onze nieuwe focus zijn een aantal diensten niet langer onderdeel van ons dienstenpakket. Maar maak je vooral geen zorgen! De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het vinden van geschikte partijen om mee samen te werken en om straks gefaseerd het stokje aan over te dragen. 

De partners die wij geselecteerd hebben zijn, net als wij, specialist in hun vakgebied, beschikken over dezelfde of vergelijkbare kernwaardes/ambities en, niet onbelangrijk, zijn vooral ontzettend goed in wat ze doen! Met veel partners werken we zelf ook samen, hierdoor weten wij dat het met de kwaliteit sowieso goed zit! Beschik je zelf over een goede partner? Wij gaan graag de samenwerking aan!

Vanaf vandaag kan het dus bij bestaande of nieuwe projecten zo zijn dat we niet alleen ons eigen brein, maar ook het brein van een van onze óf een van jullie eigen partners aan het werk zetten. Denk hierbij aan partners voor bijvoorbeeld foto- en videografie of een partner voor het inzetten van zoekmachine advertenties. Benieuwd met welke partners we regelmatig samenwerken? Bekijk ze hier!

Alleen door te werken met partners creëren we nog krachtigere eindproducten en resultaten. En, ook wanneer we met partners werken, zorgen we ervoor dat het gehele traject soepeltjes en volgens planning verloop. Wij nemen namelijk het projectmanagement op ons!

Kennisbank

Skeps Internetbureau Kennisbank

We merken dat nog lang niet iedereen op de hoogte is van ons super handige kennisbank. Reden om deze even te herintroduceren! Je kan de kennisbank, boordevol handige informatie en volledig in nieuwe huisstijl overigens, raadplegen door naar: support.skeps.nl te gaan.

Zoals de naam doet vermoeden vind je in de kennisbank veel verschillende hulp- en kennisartikelen, met hierin praktische informatie zodat je zelf lekker aan de slag kan of een vervelend probleem kan tackelen. De kennisbank wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe artikelen. Ontbreekt er echter volgens jou een essentieel artikel? Laat het ons dan weten! 

Maar er is meer…! Door een account aan de te maken kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen, kun je al je contacthistorie terugvinden, maar ook krijg je toegang tot exclusieve content alleen zichtbaar voor Skeps klanten.

Fijne vakantie!

Skeps Internetbureau Merchandise Handdoek

Dat was ‘m alweer, de eerste update van de maand! Geniet vooral van het heerlijke weer, je welverdiende vakantie en graag tot volgende maand voor een nieuwe update! Hierin gaan we onder andere de nieuwe Hosting & SLA pakketten onder de loep nemen… 

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Sander of een van onze andere collega’s!