Online kansen benutten tijdens de coronacrisis

Het zijn onzekere tijden en we zien om ons heen dat veel ondernemers op zoek zijn naar de beste manier om in deze tijd waarde toe te voegen aan hun bedrijf of onderneming. Maar hoe doe je dat wanneer je winkel plotseling moet sluiten of je verkopen aanzienlijk minder worden? En hoe zorg je ervoor dat je niet gaat investeren in optimalisaties die veel tijd en geld kosten, maar je niets opleveren?

Denken in online oplossingen is in deze situatie regelmatig een uitdaging, maar dat is wel wat je nu verder kan helpen! Zo is dit het perfecte moment om te brainstormen over:

  • Online zichtbaar zijn, het benutten van online (MVO) kansen in deze tijd én hoe je deze kansen razendsnel kunt omzetten in (online) eindproducten.
  • Een plan voor de optimalisatie van jouw online aanwezigheid in de toekomst.

Wat houdt dit in?

Soms is het fijn als er even iemand met je meedenkt- of kijkt. We combineren jouw kennis over de markt met onze online kennis om samen creatieve oplossingen te bedenken. Voor nu én de toekomst!

Één van onze UX designers, online marketeers of developers helpt je graag op weg in een kosteloze brainstorm. Samen om tafel met een goede bak koffie is nu natuurlijk even geen optie, daarom is de brainstorm telefonisch of door middel van een videocall. Veilig op afstand, maar even waardevol.

De voordelen

  • Kosteloos advies waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Hulp nodig? Dan kunnen wij je natuurlijk ook verder helpen met de uitvoering.
  • Wanneer er vanuit een ander perspectief naar een probleem of situatie wordt gekeken, kom je vaak tot creatieve oplossingen. 
  • De brainstorm neemt slechts een kwartier tot een half uur van je tijd in beslag.

Ja, ik wil een gratis brainstorm

Deze aanbieding is alleen geldig voor ondernemers/bedrijven.

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Anne-Jan of een van onze andere collega’s.