Pixio dealership

Sinds kort mogen wij onszelf officiële Pixio dealer noemen! En daar zijn wij natuurlijk trots op. Pixio is gespecialiseerd in het maken van creatieve, innovatieve en unieke producten op gebied van digitale communicatie. Dat sluit dus perfect aan op onze eigen 'digital first' visie ;)

Wat houdt dit in?

Als Pixio dealer kun je vanaf nu bij ons terecht voor de aanschaf van een aantal verschillende handige producten. We komen onder andere met:

 • PixioCard, een kaart met je eigen video en huisstijl.
 • PixioScreen, een touchscreen/tablet gemaakt voor verschillende zakelijke doeleinden.
 • PixioDisplay, een 43 inch display gemaakt om jouw presentaties tot een succes te maken.
 • PixioDispenser, een automatische (desinfectie) dispenser met je eigen

Pixio producten

Ben jij benieuwd naar de ins en outs van onze Pixio apparaten? Dit leggen we je graag verder uit!

Ja, ik heb interesse!

1. PixioCard

Eigenlijk traditionele marketing, maar dan in een geheel nieuw digitaal jasje gestopt. Met de PixioCard zorg jij er namelijk voor dat je een boodschap op een leuke en vernieuwde manier kunt overbrengen. De PixioCard speelt namelijk video’s af op een hoogwaardig LCD scherm, die is verwerkt in een stevige kartonnen kaart. Deze kaart is uiteraard in je eigen huisstijl kleuren te verkrijgen en is daarnaast ook nog eens in verschillende maten te krijgen; van visitekaartjes tot en met A-4 formaat. Wil jij ervoor zorgen dat je opvalt bij je (potentiële) klanten? Hiermee creëer je zeker onderscheidend vermogen!

2. PixioScreen

Ben je op zoek naar een touchscreen / tablet voor zakelijke doeleinden? Met de PixioScreen heb jij een handig Android lcd-scherm ter beschikking. Hiermee kun jij je onderneming ondersteunen voor verschillende doeleinden. Zo is het scherm in verschillende maten te verkrijgen, van 10,1 inch tot en met 43 inch, waardoor het als vergaderscherm, presentatiescherm, welkomstscherm, etalagescherm of misschien wel voor klantenbezoeken gebruikt kan worden. Een scherm die voor elke gelegenheid een oplossing biedt.

 • Andriod 6.0
 • 2GB werkgeheugen
 • 16GB opslagcapaciteit
 • Ingebouwde speakers
 • Wifi en bluetooth
 • En meer

3. PixioDisplay

Als het om presentaties geven gaat, dan is dit misschien wel hét product dat je nodig hebt. Met het Pixio display zorg jij ervoor dat je eenvoudig presentaties kunt geven op een 43 inch (lcd) presentatie display. Het display is in feite een grote tablet, waardoor je gewoon apps kunt downloaden en hij dus erg gemakkelijk in gebruik is.

 • Android 7.1
 • 4GB werkgeheugen
 • 16GB opslagcapaciteit
 • geïntegreerde wifi, USB-, SD-card- en LAN-aansluitingen

4. PixioDispenser

Niet zomaar een dispenser, maar een automatische dispenser die jouw klanten ook nog eens voorziet van actuele informatie. Met de Pixio dispenser zorg jij ervoor dat je klanten weer veilig, volgens de RIVM maatregelen, bij jou over de vloer kunnen komen. De dispenser werkt namelijk geheel contactloos, waardoor jouw klanten binnen een mum van tijd weer schone handen hebben. Daarnaast kun jij ervoor kiezen om interessante en actueel nieuws op het digitale scherm te laten zien. Advertising en hygiëne in één apparaat!

Afbeeldingen: Pixio

Zou je graag nog wat meer informatie willen hebben of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wellicht ben jij straks trotse eigenaar van een Pixio apparaat.

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Wouter of een van onze andere collega’s.