Naast de leukste projecten voor verschillende opdrachtgevers, ontwikkelen we zelf ook graag creatieve concepten.  

Gifitoo.com

Digitaal giftcard platform

Verkoop snel en eenvoudig je eigen online giftcards. Zonder maandelijkse kosten of hoge investering! Bepaal zelf welke bedragen of arrangementen je wilt aanbieden, verzilver de giftcards snel via de mobiele app én ontvang het bedrag binnen één week na verkoop op je rekening. Houd al je bestellingen bij in het handige webportaal en de mobiele app.

Stiver.nl

Woningen in de sssst(ille) verkoop

Op zoek naar een woning, maar vis je continu achter het net? Niet langer! Met onze maatwerk webapplicatie genaamd Stiver (afgeleide van stille verkoop), ben je als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in de stille verkoop. Dus nog voordat deze op Funda staan, kun jij actie ondernemen!

Binnenkort!

Google reviews integratie

Social proof is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Dus kunnen we ons voorstellen dat je ook graag reviews op je website wilt vertonen! Je kunt hiervoor gebruik maken van partijen zoals Klantenvertellen of KiyOh, maar de maandelijkse kosten kunnen bij deze partijen hoog oplopen. Dat kan dus slimmer en goedkoper! Wij hebben een betaalbare oplossing om jouw Google reviews op je website te tonen. 

Uptoday!

Upgrade jouw online kennis

Van het belang van een goede online strategie tot dé online trends & ontwikkelingen voor de toekomst, Uptoday heeft het in huis!

Uptoday is ook wel hét kennis-event voor online innovatie en inspiratie met als doel ‘’kennis overbrengen naar onze klanten’’. Verschillende sprekers voorzien de bezoekers van alle trends en ontwikkelingen binnen de online (marketing)branche. 

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Henry of een van onze andere collega’s.

Volop mee bezig

  • Website en maatwerk applicatie voor een ouderenzorginstelling
  • Website en maatwerk bestelapplicatie voor een filterfabrikant
  • Website voor toeleverancier van infrastructurele projecten