Naast de leukste projecten voor verschillende opdrachtgevers, ontwikkelen we zelf ook graag creatieve concepten.  

Bezorgchef.nl

Hét platform voor jouw online verkopen

Zou jij graag gerechten online willen verkopen, maar heb je geen tijd om een complete webshop te ontwikkelen? Zoek niet langer! Maak gebruik van onze webapplicatie genaamd ‘Bezorgchef’. Op dit platform kun jij je onderneming kosteloos aanmelden en kun je gemakkelijk en snel een groot assortiment gerechten toevoegen. Ideaal voor de online verkoop van jouw gerechten!

Gifitoo.com

Digitaal giftcard platform

Verkoop snel en eenvoudig je eigen online giftcards. Zonder maandelijkse kosten of hoge investering! Bepaal zelf welke bedragen of arrangementen je wilt aanbieden, verzilver de giftcards snel via de mobiele app én ontvang het bedrag binnen één week na verkoop op je rekening. Houd al je bestellingen bij in het handige webportaal en de mobiele app.

Google reviews

Google reviews integratie

Social proof is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Dus kunnen we ons voorstellen dat je ook graag reviews op je website wilt vertonen! Je kunt hiervoor gebruik maken van partijen zoals Klantenvertellen of KiyOh, maar de maandelijkse kosten kunnen bij deze partijen hoog oplopen. Dat kan dus slimmer en goedkoper! Wij hebben een betaalbare oplossing om jouw Google reviews op je website te tonen. 

Stiver.nl

Woningen in de sssst(ille) verkoop

Op zoek naar een woning, maar vis je continu achter het net? Niet langer! Met onze maatwerk webapplicatie genaamd Stiver (afgeleide van stille verkoop), ben je als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in de stille verkoop. Dus nog voordat deze op Funda staan, kun jij actie ondernemen!

Uptoday!

Upgrade jouw online kennis

Van het belang van een goede online strategie tot dé online trends & ontwikkelingen voor de toekomst, Uptoday heeft het in huis!

Uptoday is ook wel hét kennis-event voor online innovatie en inspiratie met als doel ‘’kennis overbrengen naar onze klanten’’. Verschillende sprekers voorzien de bezoekers van alle trends en ontwikkelingen binnen de online (marketing)branche. 

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Gerrit of een van onze andere collega’s.

Volop mee bezig

  • Maatwerk controle-applicatie voor (brand)veiligheidsmiddelen
  • Website voor een makelaardij
  • Webshop voor een aanbieder van Food & Hygiënetechniek