Battlehouse

Let the challenge begin

Met een spectaculaire headervideo en prachtige fotografie is de website van Battlehouse Heerenveen een echt visueel feestje geworden. Ook qua techniek sluit deze website aan op de wensen en behoeften van de bezoekers én die van opdrachtgever: het unieke maatwerk reserveringssysteem maakt het eenvoudig om via de website een activiteit of arrangement te boeken. 

Vianen

Hout op Hoogte

Innovatie zit bij Vianen in het DNA en uiteraard hebben we dit ook meegenomen in het webdesign. Het design is clean, creatief en volledig in lijn met de nieuwe huisstijl. De website bevat kleine details, zoals het terugkerende beeldmerk en heeft kenmerkende schuine elementen. De website is volledig ontworpen volgens het mobile-first principe, wat inhoudt dat bezoekers met mobiele apparaten het uitgangspunt zijn. 

Uniforce Personal Pay

Betaald worden zoals jij dat wilt

De vrijheid van een ZZP'er met de zekerheden van iemand in loondienst. Ter promotie van deze unieke propositie hebben we voor Uniforce Personal Pay een landingspagina en een maatwerk webapplicatie ontwikkeld. Zo kom je meer te weten over Personal Pay, bereken je in een paar minuten het juiste tarief voor jou en met één druk op de knop kun je direct aan de slag.

JIP Makelaars

Je huis verkopen doe je samen met JIP

Waar JIP Makelaars naar op zoek was toen ze bij ons aanklopten? Een duidelijke rode draad in hun (online) marketing en communicatie! In drie sessies hebben we samen met JIP de hele organisatie van top tot teen geanalyseerd en daaruit een online strategie geformuleerd. Om te voorkomen dat de nieuwe strategie na één (of maximaal twee) keer lezen uiteindelijk ergens in een lade verdwijnt, hebben we dit in een creatief jasje gestoken: in de vorm van een magazine en een levensgrote poster met de Customer Journey.

AM Lifestyle Medicine

Eating for sitting

Toen Annemarie de Vries – Postma van AM Lifestyle Medicine bij ons aanklopte was alles eigenlijk al aanwezig: een inspirerend verhaal, een duidelijk plan en een uitgewerkte marketingstrategie. De (technische) kennis om dit online te kunnen vertalen was het enige dat nog miste. Het resultaat: een mooie, gedetailleerde en gebruiksvriendelijke website gebaseerd op een door ons ontwikkelde huisstijl waar Annemarie al haar creativiteit in kwijt kan!

Kerst & Kado

Kerstpakketten shoppen in stijl

Kerstpakketten, relatiegeschenken en kado’s: de webshop van Kerst & Kado heeft het allemaal! De oude webshop was toe aan een refresh, wat geresulteerd heeft in een nieuwe huisstijl, fris en modern webdesign en volop nieuwe functionaliteit. Met maatwerk voorraad en boekhoud koppelingen wordt daarnaast ontzettend veel tijd aan administratief werk bespaard.

Kenonz

De beste match

Betrouwbaarheid, continuïteit en persoonlijke benadering, dat is Kenonz. Eén van de snelst groeiende detacheerder voor overheid, onderwijs, zorg en woningcorporaties. Naast de ontwikkeling van de website en het maatwerk intranet systeem, realiseren wij doorlopend unieke online campagnes voor nieuwe als bestaande kandidaten en opdrachtgevers.

Makelaardij Bijstra

Wa oars

Voor een makelaar is een gebruiksvriendelijke website uiteraard essentieel. Het moet eenvoudig zijn om woningen te zoeken op basis van plaats en prijsklasse, de juiste informatie over het kopen of verkopen van je huis moet goed vindbaar zijn en de bezoeker moet snel contact op kunnen nemen. De gebruiksvriendelijke en persoonlijke WordPress website van Makelaardij Bijstra leidt de bezoeker binnen een paar klikken naar z’n doel!

iExpat

Welcome to the Netherlands

iExpat is gespecialiseerd in internationale migratie vraagstukken voor hoog gekwalificeerde expats, van binnen en buiten de EU en helpt mensen met een internationale achtergrond en bedrijven met een internationaal karakter, samenwerken.  Wij ontwikkelden voor hen een meertalige landingspagina om de online zichtbaarheid te vergroten.