Hoekstra Sneek

Transport met zorg, aandacht en plezier

Hoekstra levert met met zorg, aandacht en plezier bijzondere en afwijkende goederen. De nieuwe merkessentie vroeg om een nieuwe website. Het resultaat? Een razendsnelle, gebruiksvriendelijke headless website waarin het persoonlijke karakter door de visuele elementen optimaal naar voren komt. Mét geïntegreerde track & trace om het volgen van een zending voor de klant nog gemakkelijker te maken!

Junea

Make the difference

De Junea: de eerste slimme, innovatieve selfservice machine die volledig met je smartphone te bedienen is. Zo’n creatief concept vraagt om een minstens zo innovatieve website. Met ons team creëerden we, binnen drie weken, een snelle, dynamische, stijlvolle  en gemakkelijk uitbreidbare website waar we zelf behoorlijk grutsk op zijn!

Jinzo

De display oplossing voor digitale promotie

Een mooi voorbeeld van een maatwerk applicatie op basis van bestaande hardware is de Jinzo Thuisbezorgd Kiosk. Een klant bekijkt een product op het interactieve PixioDisplay (die overal geplaatst kan worden), scant de QR code en kan het product direct bestellen en thuis laten leveren. Voor Jinzo ontwikkelden wij de bestelapp, de kiosk én de gebruiksvriendelijke backend op basis van Laravel Nova.

Sappé

Wij houden van schoon!

Je kunt bij Sappé terecht voor volledige ontzorging op het gebied van reiniging. Ze maken niet alleen schoon, maar denken ook mee op strategisch niveau om snel, efficiënt en kostenbesparend te werken. Omdat Sappé veel verschillende diensten aanbiedt, is de website zo ingericht dat de diensten overzichtelijk en goed vindbaar zijn. De nieuwe website is conversiegericht en sluit naadloos aan op de vernieuwde waardepropositie.

Bruning De Goede

Strategisch, tactisch en uitvoerend

Met hun brede achtergrond en vakkennis op gebied van onder andere multifunctionele complexen, winkelcentra, woningen en kantoren, bieden Anton en Udo van Bruning De Goede in diverse vorm ondersteuning bij de exploitatie van vastgoed. Van aankoopbegeleiding tot portefeuilleanalyses en van verhuurmanagement tot vastgoedbeleid. Naast de (offline) uitvoering, wilden ze ook online graag de diensten, persoonlijkheid en contactmogelijkheden beter in kaart brengen.

Piersma Vloeren

We komen graag bij jou over de vloer

We ontwikkelden voor Piersma Vloeren een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke WordPress website waarin het persoonlijke karakter van het bedrijf goed naar voren komt. Uiteraard is de website opgebouwd volgens het mobile-first principe. Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en de website is zo ingericht dat je als websitebezoeker op verschillende manieren de vloer kunt vinden die het beste aansluit op jouw wensen!

Culivents

Bestellen bij Culivents

Culivents uit Gorredijk is dé partner als het gaat om higher level catering op locatie. Culivents wordt gerund door de twee ambitieuze koks, Imke en Ruben, die gezamenlijk jouw culinaire maaltijd op een tuinfeest, lunch, BBQ of een zakelijke activiteit verzorgen. En… het werd hoog tijd om de heerlijkste gerechten ook online aan te bieden. Aan ons de schone taak om Culivents hier een handje bij te helpen.

X-TND

X-TND

Voor X-TND ontwikkelden we een maatwerk bestelapplicatie. Eentje waarmee de verschillende salons die de haarextensionlijn gebruiken, kunnen inloggen en snel extensions kunnen bestellen voor hun klanten. Eenvoudig in gebruik, aansluitend op de huisstijl van X-TND en uiteraard volledig responsive.

Faber Sport

Faber Sport

Faber Sport, dé sportspeciaalzaak van Heerenveen, was hard toe aan een spiksplinternieuwe website. Eentje waarop ze een deel van hun uitgebreide aanbod kunnen laten zien, die aansluit op de uitstraling en de persoonlijke sfeer van de winkel én waarop ze hun inhoudelijke kennis over de verschillende sporten kunnen delen. Het eindresultaat? Kijk en oordeel zelf maar!