Piersma Vloeren

We komen graag bij jou over de vloer

We ontwikkelden voor Piersma Vloeren een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke WordPress website waarin het persoonlijke karakter van het bedrijf goed naar voren komt. Uiteraard is de website opgebouwd volgens het mobile-first principe. Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en de website is zo ingericht dat je als websitebezoeker op verschillende manieren de vloer kunt vinden die het beste aansluit op jouw wensen!

Culivents

Bestellen bij Culivents

Culivents uit Gorredijk is dé partner als het gaat om higher level catering op locatie. Culivents wordt gerund door de twee ambitieuze koks, Imke en Ruben, die gezamenlijk jouw culinaire maaltijd op een tuinfeest, lunch, BBQ of een zakelijke activiteit verzorgen. En… het werd hoog tijd om de heerlijkste gerechten ook online aan te bieden. Aan ons de schone taak om Culivents hier een handje bij te helpen.

X-TND

X-TND

Voor X-TND ontwikkelden we een maatwerk bestelapplicatie. Eentje waarmee de verschillende salons die de haarextensionlijn gebruiken, kunnen inloggen en snel extensions kunnen bestellen voor hun klanten. Eenvoudig in gebruik, aansluitend op de huisstijl van X-TND en uiteraard volledig responsive.

Faber Sport

Faber Sport

Faber Sport, dé sportspeciaalzaak van Heerenveen, was hard toe aan een spiksplinternieuwe website. Eentje waarop ze een deel van hun uitgebreide aanbod kunnen laten zien, die aansluit op de uitstraling en de persoonlijke sfeer van de winkel én waarop ze hun inhoudelijke kennis over de verschillende sporten kunnen delen. Het eindresultaat? Kijk en oordeel zelf maar!

Battlehouse

Let the challenge begin

Met een spectaculaire headervideo en prachtige fotografie is de website van Battlehouse Heerenveen een echt visueel feestje geworden. Ook qua techniek sluit deze website aan op de wensen en behoeften van de bezoekers én die van opdrachtgever: het unieke maatwerk reserveringssysteem maakt het eenvoudig om via de website een activiteit of arrangement te boeken. 

Vianen

Hout op Hoogte

Innovatie zit bij Vianen in het DNA en uiteraard hebben we dit ook meegenomen in het webdesign. Het design is clean, creatief en volledig in lijn met de nieuwe huisstijl. De website bevat kleine details, zoals het terugkerende beeldmerk en heeft kenmerkende schuine elementen. De website is volledig ontworpen volgens het mobile-first principe, wat inhoudt dat bezoekers met mobiele apparaten het uitgangspunt zijn. 

Uniforce Personal Pay

Betaald worden zoals jij dat wilt

De vrijheid van een ZZP'er met de zekerheden van iemand in loondienst. Ter promotie van deze unieke propositie hebben we voor Uniforce Personal Pay een landingspagina en een maatwerk webapplicatie ontwikkeld. Zo kom je meer te weten over Personal Pay, bereken je in een paar minuten het juiste tarief voor jou en met één druk op de knop kun je direct aan de slag.

JIP Makelaars

Je huis verkopen doe je samen met JIP

Waar JIP Makelaars naar op zoek was toen ze bij ons aanklopten? Een duidelijke rode draad in hun (online) marketing en communicatie! In drie sessies hebben we samen met JIP de hele organisatie van top tot teen geanalyseerd en daaruit een online strategie geformuleerd. Om te voorkomen dat de nieuwe strategie na één (of maximaal twee) keer lezen uiteindelijk ergens in een lade verdwijnt, hebben we dit in een creatief jasje gestoken: in de vorm van een magazine en een levensgrote poster met de Customer Journey.

AM Lifestyle Medicine

Eating for sitting

Toen Annemarie de Vries – Postma van AM Lifestyle Medicine bij ons aanklopte was alles eigenlijk al aanwezig: een inspirerend verhaal, een duidelijk plan en een uitgewerkte marketingstrategie. De (technische) kennis om dit online te kunnen vertalen was het enige dat nog miste. Het resultaat: een mooie, gedetailleerde en gebruiksvriendelijke website gebaseerd op een door ons ontwikkelde huisstijl waar Annemarie al haar creativiteit in kwijt kan!