Een bedrijfsproces digitaliseren? Een concreet voorbeeld.

5 september 2022
Door Evert Wilstra
Leestijd: 2 minuten

Denk jij er wel eens aan om een proces binnen jouw bedrijf te laten digitaliseren zodat dit tijd, geld en dus winst oplevert? Misschien heb je er tijdens de vakantie wel eens over nagedacht maar weet je nog even niet waar je moet beginnen of op welk vlak je kunt digitaliseren. Dit is je kans en wij helpen je graag verder!

Wat kan ik met digitalisering?

Bij Skeps helpen we bedrijven niet alleen met gebruiksvriendelijke websites maar met name ook met de digitaliseringsvraagstukken. Vaak zijn er kansen om middels digitalisering een belangrijk proces binnen jouw bedrijf te vereenvoudigen, efficiënter te maken of gewoon om de klantreis te optimaliseren. 

Dit kun je onder andere oplossen door middel van digitalisering:

  • Een proces vereenvoudigen voor de klant
  • Een proces efficiënter maken om tijd en/of geld te besparen voor jouw bedrijf
  • Een proces interactief maken voor de klant voor een optimale klantbeleving

Een concreet voorbeeld

Van 1000 e-mails naar een alles-in-1 app

Bruidsparen die gaan trouwen bij trouwlocatie van het jaar Tsjerke in het Friese Terherne kunnen sinds kort volledig digitaal hun bruiloft plannen. Via de maatwerk webapplicatie van Tsjerke heeft het bruidspaar volledig de (digitale) controle over hun bruiloft. Ze kunnen op deze manier op ieder moment van de dag hun voorkeuren inzien en aanpassen. Handig voor bijvoorbeeld het wijzigen van het aantal gasten, doorgeven van dieetwensen of het bepalen van de muzikale playlist.

Grote tijdsbesparing voor weddingplanners

Niet alleen de bruid en de bruidegom profiteren van de efficiënte maatwerk webapplicatie. Met name de weddingplanners besparen erg veel tijd met de webapplicatie. De applicatie genereert op basis van de voorkeuren - ingegeven door het bruidspaar - automatisch de benodigde documenten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een overzicht van alle geplande bruiloften maar ook een volledig draaiboek van de trouwdag zelf!

Tevens vereenvoudigt de app belangrijke communicatiestromen (lees: minder e-mail!) en levert hiermee dus een grote tijdsbesparing op. Ingeplande bruiloften worden door de webapplicatie volledig geautomatiseerd in de agenda's van de (toe)leveranciers geplaatst door middel van een Google Agenda API-koppeling.

Twee subsidies voor digitalisering beschikbaar

Denk je na over digitalisering? Wacht dan niet te lang om in actie te komen! Op dit moment zijn er namelijk twee zeer interessante subsidies verkrijgbaar die 50% van het investeringsbedrag vergoeden met een maxium bedrag van 2500 euro. Meer informatie over het aanvragen van de beschikbare subsidies voor digitalisering lees je in de blog van Sander.

Digitaliseringsplannen? Wij denken graag met je mee

Wij denken graag met je mee omtrent jouw digitaliseringsvraagstukken. Plan daarom een vrijblijvende belafspraak in en we bellen je zo spoedig mogelijk terug om je te informeren en inspireren!

.

Wij bellen jou!

Bel mij terug formulier
 
Laat hieronder je gegevens achter. Dan bel ik of één van mijn collega’s je zo snel mogelijk terug!
chevron-down