Eindelijk live. De nieuwe Skeps website! πŸ™ŒπŸ»

20 mei 2022
Door Werner Bolink
Leestijd: 2 minuten

De designers en developers van Skeps hebben de afgelopen tijd, naast de dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten, hard gewerkt aan onze geheel vernieuwde website. Versie 3.0.1 alweer. Het heeft wat voeten in aarde gehad, perfectionistisch als we zijn πŸ˜‰ , maar de site staat nu als een huis! Gebouwd in WordPress en volledig herzien qua design, structuur en content. En daar zijn wij natuurlijk trots op!

Nieuwe propositie van Skeps

Met de nieuwe site kunnen we onze nieuwe propositie en positionering als toegankelijk internetbureau beter uitdragen. Namelijk een compact maar ambitieus en flexibel team aan internetprofessionals. Wij adviseren, bedenken, ontwerpen en ontwikkelen krachtige digitale oplossingen zoals websites en webshops, webapplicaties, apps en software (API) koppelingen. En dat doen wij voor uiteenlopende ondernemingen in diverse branches zoals startups, het MKB, de overheid en non-profit organisaties. Hierbij streven we naar langdurige samenwerkingen. Dit leidt tot de beste resultaten op zowel korte als lange termijn. En het feit dat we een klein team zijn betekent dat we razendsnel kunnen schakelen als de situatie dat vereist. 

Focus op de toekomst

De content van onze nieuwe website is nadrukkelijker gefocust op:

Cases

Op onze vorige website kregen bovengenoemde punten niet voldoende aandacht. De komende tijd zullen we onze nieuwe website dan ook aanvullen met meer interessante cases. Hiermee kunnen wij als internetbureau beter laten zien welke krachtige digitale oplossingen we kunnen bieden aan onze bestaande maar ook nieuwe klanten.

Techniek

Vaak willen klanten weten met welke technieken wij deze oplossingen realiseren. Een oplossing bedenken is slechts de eerste stap. De gekozen oplossing dient natuurlijk toekomstbestendig te zijn. Dus is het erg belangrijk welke keuze wordt gemaakt en dat voor- en nadelen van de betreffende technieken worden afgewogen. En dat is ook weer afhankelijk van de wensen van de klant, de omvang van een project en het bijbehorende kostenplaatje.

WordPress of Storyblok

Een simpel voorbeeld wat betreft keuzes voor de in te zetten techniek is WordPress en Storyblok in combinatie met NuxtJS. Voor relatief eenvoudige websites kiezen we bijvoorbeeld vaak voor WordPress. WordPress kunnen wij dromen en kent voor ons geen geheimen meer.

Voor grotere websites kiezen we liever een alternatief, namelijk Storyblok. Storyblok heeft diverse voordelen boven WordPress:

  • Hogere laadsnelheid (essentieel voor SEO Γ©n vindbaarheid)
  • Eenvoudig uit te breiden met functionaliteit (duurzaamheid en toekomstbestendig)
  • Content is eenvoudig te (her)gebruiken in bijvoorbeeld native iOS of Android apps, narrowcasting oplossingen, webapplicaties of interactieve schermen
  • Gebruiksvriendelijkheid middels de visuele editor

Expertise

Door interessante cases te schrijven en meer te vertellen over de gebruikte technieken kunnen wij onze expertise beter presenteren. En hopelijk jou binnenkort ook helpen met onze digitale oplossingen! Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. En houd onze nieuwe onze website in de gaten voor interessante updates en nieuwsberichten!

chevron-down