2021: Een jaar vol met kansen, innovatie en doorontwikkeling voor Skeps 🚀

29 december 2021
Door Gerrit Hoekstra
Leestijd: 2 minuten

🙌 Nieuwe samenwerkingen

In 2021 hebben we kennis mogen maken met prachtige bedrijven en mogen toevoegen aan ons portfolio.

  • Junea Nederland waar we ontzettend hard hebben gewerkt aan de realisatie van hun toffe concept in de vorm van een marketingwebsite en webapplicatie. Ontzettend gaaf om te zien 2021 voor hun zo succesvol is geweest. Binnenkort vertellen we je hier meer over 😏 
  • Ontzettende gave samenwerkingen met nieuwe organisaties zoals onder andere Proland, Bosgraaf Techniek, Uwslager, Gemeente Leeuwarden, Init3 enz.
  • Trouwe klanten mogen helpen met doorontwikkelen zoals onder andere Hoekstra Sneek, VM Group, Kenonz, Herenkappers de Vos.

Zo zijn er nog tal van projecten op te noemen, maar het is natuurlijk geen geheim dat we erg blij zijn dat al onze klanten ons het vertrouwen hebben gegeven!

💪 Nieuwe medewerkers

Door zovele nieuwe opdrachten kon de groei van ons team niet uitblijven. We zijn ontzettend trots dat we ons team bij Skeps hebben mogen versterken met Wouter, Werner en Mike! Echte aanvullingen op ons bestaande team.

💡 Een jaar met eigen initiatieven

In 2021 stond ook in teken van de (door)ontwikkeling van onze eigen initiatieven als Gifitoo, Kerstplakket, Bezorgchef en Bezoeker.app.
In 2021 zagen we nieuwe online behoeften ontstaan. Behoeften die nog niet echt vervuld konden worden en waarin we de ondernemers graag wilden ondersteunen.

Naast dat we dit erg leuk vinden om te doen houdt de ontwikkeling van deze concepten ons ook scherp en zorgt ook voor doorontwikkeling van ons team. Elke keer leren we weer iets nieuws!
Zo blijven we up-to-date over de nieuwste technieken. Het is er gaaf om te zien dat we deze learnings kunnen toepassen bij onze klanten. 

🤝 Partners

Ook een speciale noot voor onze samenwerking met onze partners als Travyk, We Bring Social, Kreaasje en Mount! De samenwerking met deze specialisten zorgt er voor dat we veel nieuwe dingen leren en we nog betere eindproducten kunnen opleveren! 

2022 is voor ons een jaar met prachtige klanten in het vooruitzicht. Alles wat we hebben geleerd in 2021 willen we samen met ons team omzetten in nieuwe kansen en projecten voor 2022! 

We wensen jullie een goed uiteinde van dit jaar en we hopen je te zien in 2022. Stay safe!

Team Skeps 

chevron-down