Maak kennis met Jesper!

16 mei 2024
Door Bente Jonker
Leestijd: 1 minuut

Sinds 1 maart hebben we een nieuwe aanwinst in ons team: Jesper! Met zijn expertise als accountmanager én online marketeer staat hij te popelen om al onze klanten te voorzien van top-notch service. Jesper staat garant voor proactief contact en is vastberaden om jouw visie te begrijpen en dit te vertalen naar effectieve marketingstrategieën. Met Jesper aan boord kun je rekenen op uitdagende, maar haalbare doelen!

Game on, Jesper! 
In zijn vrije tijd is hij een voetbalfanaat in hart en nieren, zowel op het veld als in de dug-out. Na twee decennia op het veld te hebben gestaan en een paar knie-operaties verder, moest hij zijn kicksen helaas aan de wilgen hangen en heeft hij gekozen om coach te worden van zijn vriendenteam.

Naast zijn liefde voor sport, is hij dol op reizen en graag in gezelschap van vrienden en familie. Of het nu gaat om weekendjes weg, festivals of gewoon gezellig een terrasje pakken, Jesper is erbij!

Zijn droom is om ooit nog een periode in Amsterdam te mogen wonen, om vervolgens samen met zijn vriendin ergens oud te worden in een rustige groene omgeving. Voor nu hoopt hij op korte termijn een harige huisgenoot te krijgen. 🐈

chevron-down