Maak kennis met Gwynne!

21 december 2023
Door Wouter Comello
Leestijd: 1 minuut

Wij stellen jullie graag voor aan Gwynne: onze office manager. 👩🏼‍💻 Grote kans dat je haar al gesproken hebt, of in de toekomst zult spreken. Ze is namelijk onder andere verantwoordelijk voor de telefoon en ons mailbeheer. 

Een avontuurlijke achtergrond 
Gwynne heeft International Tourism Management gestudeerd in Leeuwarden. Een onderdeel van deze opleiding was het volgen van een minor in het buitenland. Ze greep deze kans met beide handen aan en besloot om een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika te maken. Gwynne volgde hier de minor Wildlife Management, waar ze in de fascinerende wereld van de wilde dieren dook. 🐘 Ze droomt ervan om ooit terug te keren naar dit prachtige land.  

Tijdens haar studietijd ontdekte Gwynne dat haar interesse in de marketingwereld ligt en besloot zich verder te ontwikkelen in dit vakgebied. 💻 Bij Skeps heeft Gwynne gevonden wat ze zocht: een baan waar creativiteit en samenwerking centraal staan. Ze voelde zich meteen op haar plek en is enthousiast over de mogelijkheid om haar vaardigheden op het gebied van content marketing verder te ontwikkelen.

Gwynne woont in Oudehorne, een klein dorpje in een bosrijke omgeving. Naast wandelen in het bos, is Gwynne 's zomers graag aan het suppen. Ook houdt ze van festivals bezoeken, interieur-styling, impulsief shoppen en wijntjes drinken op het terras. 

Een beestachtig goed idee
Wat Gwynne graag zou willen introduceren bij Skeps is een kantoorhond. 🐕 Dit zou volgens haar een leuke toevoeging zijn aan de creatieve en levendige sfeer bij Skeps. 

chevron-down