Kadobon Akkrum-Nes, een lokaal kado voor jou!

8 december 2022
Door Werner Bolink
Leestijd: 2 minuten

Akkrum en Nes hebben sinds kort een eigen gepersonaliseerde kadokaart! In samenwerking met Skeps heeft ondernemersvereniging VOAN de Kadobon Akkrum-Nes gelanceerd. De ondernemersvereniging liep al langer rond met het idee voor een eigen lokale kadokaart en vond het met de feestdagen in aantocht nu tijd om de kaart te lanceren.

De eerste serie kaarten van 2.000 exemplaren is inmiddels via het huis-aan-huis-magazine Middelpunt in Akkrum en Nes verspreid. Daarnaast kunnen de kadokaarten worden afgehaald bij aangesloten ondernemers en uiteraard snel en eenvoudig online worden besteld op de door Skeps ontwikkelde website kadobonakkrumnes.nl. Om herkenbaarheid van “Waterrijk Akkrum-Nes” te benadrukken is de kaart gepersonaliseerd.

Hoe werkt het?

Klanten scannen een QR-code op de kadokaart en zetten vervolgens het gewenste bedrag op de kadokaart. De ontvanger van de kadokaart kan vervolgens binnen twee jaar zijn of haar tegoed verzilveren bij aangesloten winkeliers, restauranthouders en ondernemers in Akkrum en Nes.

Het initiatief Kadobon Akkrum-Nes wordt gefaciliteerd door Gifitoo. Het Gifitoo-platform is tijdens de coronaperiode gebouwd door Skeps met als achterliggende gedachte de lokale ondernemers en middenstand te steunen. Met Gifitoo is het mogelijk voor ondernemers om giftcards aan te bieden die direct uitbetaald worden. De ontvanger van de giftcard kan deze op een later moment inleveren bij de betreffende ondernemer.

Steun de lokale ondernemer!

Groot voordeel van de lokale kadokaart van Akkrum-Nes is dat ontvangers de kadokaart daadwerkelijk bij ondernemers in Akkrum en Nes besteden. Het bedrag komt dus altijd bij de lokale ondernemer terecht. De slogan is dan ook niet voor niets “Een lokaal kado voor jou!”.

Daarnaast hoeft het bedrag op de kadokaart niet per se bij één aangesloten ondernemer te worden besteed. De ontvanger van de kadobon kan bijvoorbeeld € 15,00 bij de slager, € 15,00 bij de bloemist en € 20,00 bij de speciaalzaak besteden.

Scannen maar!

De ondernemer kan met de speciale scanner app, te downloaden in de app stores van Google en Apple, heel eenvoudig de QR-code op de kadobon scannen om deze, afhankelijk van de status, te verzilveren of activeren. De ondernemer heeft daarnaast toegang tot een dashboard met waardevolle statistieken en de mogelijkheid om instellingen van hun zakelijke Gifitoo-account te wijzigen.

Een origineel kado

Dus zoek je voor de feestdagen nog een origineel kado en steun je graag de lokale ondernemer van Akkrum en Nes? Kijk dan eens op kadobonakkrumnes.nl en bestel snel de Kadobon Akkrum-Nes! Na het plaatsen van je bestelling heb je de mogelijkheid om de kadokaart te voorzien van een leuke, unieke persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Op de website tref je een overzicht van alle aangesloten ondernemers aan.

chevron-down