Nieuw hoofdstuk, één team: Skeps en We.Bring.Social bundelen hun krachten!

30 juni 2023
Door Anne-Jan de Jong
Leestijd: 2 minuten

We hebben leuk nieuws! Skeps, jouw partner voor online oplossingen en We.Bring.Social dat je kent van contentproductie en social media marketing, bundelen hun krachten. We worden één - onder de naam Skeps. Dezelfde teams, dezelfde drive, nu in één efficiënte package. Beter voor jou en beter voor ons.

Tien jaar heeft Skeps online uitdagingen getackeld. We.Bring.Social? Ze zijn nieuw, maar hun impact is nu al groot. De samenwerking tussen beide was een no-brainer, maar nu maken we het officieel.

Meer expertise, meer kansen, meer winst voor jou

Vanaf 1 juli 2023 is het alleen nog Skeps. We.Bring.Social verdwijnt, maar hun energie blijft. En Mathijs, die jongen die je kent van We.Bring.Social? Hij gaat nu de leiding nemen over de marketingafdeling en neemt een aantal management taken op zich. Meer expertise, meer kansen, meer winst voor jou.
Mathijs en zijn team heeft zich de afgelopen jaren veel bezig gehouden met contentproductie, video, fotografie en social media marketing. De komende tijd zullen ze zich bezig houden met het uitbreiden van ons marketingaanbod.

Dus wat betekent dit? Simpel: Eén team voor al jouw online behoeften. Met onze gecombineerde kennis van webdesign en (social media) marketing kunnen we jouw website, webshop of app niet alleen mooier maken, maar ook zorgen voor meer verkeer en betere conversies. Het scheelt je tijd, moeite, en zorgt ervoor dat we jou nog beter kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

Uitblinken in het digitale landschap

Onze visie? Die is gevuld met groei en innovatie. Ons doel blijft om jou te helpen uitblinken in het digitale landschap. We blijven nieuwe technologieën en innovaties verkennen, altijd op zoek naar de beste digitale oplossingen voor jou.

Kortom, we zijn klaar voor de toekomst. We zijn enthousiast over dit nieuwe avontuur en we kunnen niet wachten om te zien wat we samen kunnen bereiken.

Samen tillen we jullie digitale oplossingen en online aanwezigheid naar een hoger niveau. Let's do this!

chevron-down