Maak kennis met onze nieuwe UX/UI designer!

2 december 2022
Door Werner Bolink
Leestijd: 2 minuten

Welkom Peet!

Peet is deze week bij Skeps aan de slag gegaan als UX/UI designer en met focus op User Centered Design is hij een welkome aanvulling op ons design team.

Bij User Centered Design draait alles om de (eind)gebruiker. Wat zoekt, wil, denkt en voelt deze? En hoe zorg je ervoor dat de gebruiker ook daadwerkelijk doet wat je voor ogen hebt? Door in het hoofd van de doelgroep te kruipen maak je succesvollere websites en applicaties. En laat dat nou precies hetgeen zijn wat we bij Skeps graag doen!

Peet heeft in Amsterdam de studie Communication Multimedia Design gevolgd. Nadat hij de studie met succes had afgerond, is hij bij diverse start-ups werkzaam geweest als UX/UI designer. Ook bouwde hij als zelfstandig ondernemer websites voor zijn eigen klanten.

Back to the Roots

Peet komt van oorsprong uit Heerenveen. Een echte Fries dus! Na zes jaar Amsterdam vond hij het tijd om terug te keren naar zijn geboortegrond. Sinds dit jaar woont hij weer in Heerenveen, samen met zijn vriendin en hond in hun nieuwe huis.

In zijn vrije tijd klust hij regelmatig in de nieuwe woning, die volgens eigen zeggen, nog wel wat onderhoud kan  gebruiken. Naast klussen verzamelt hij graag LP’s. Favoriete genres zijn soul, hiphop en funk. Aardig vintage. Een echte muziekliefhebber dus! Om gezond en sportief te blijven is hij doordeweeks aan het kickboksen en wandelt hij veel met zijn hond.

Ben je op zoek naar vrijblijvend klusadvies? Of wil je juist meer weten over User Centered Design? Laat het Peet gerust even weten.

Ook uitgedaagd worden?

Wil jij, net als Peet, iedere dag uitgedaagd worden met nieuwe digitale uitdagingen en vraagstukken? Kijk eens naar onze openstaande vacatures.

chevron-down