Maak kennis met Redmer

20 februari 2020
Door Gerrit Hoekstra
Leestijd: 1 minuut

Dit is onze nieuwe aanwinst, Redmer. Hij studeert Commerciële Economie aan NHL Stenden en komt ons de komende 20 weken ondersteunen op het gebied van marketing en sales. 

Redmer is 22 jaar en is in zijn vrije tijd te vinden in de sportschool in het pittoreske Gorredijk. Naast dat hij zich meerdere keren per week waagt aan een ongekend aantal squats, deadlifts en pull ups, vindt hij het ook erg leuk om in zijn oldtimer door de straten te cruisen. In de zomer verruilt hij deze bolide met enige regelmaat voor zijn motor, waarmee hij maar al te graag langs de Friese weilanden scheurt. 

Nieuwe uitdagingen

Vorig jaar kreeg Redmer de mogelijkheid om vijf maanden in het buitenland te studeren en daar hoefde hij niet lang over na te denken. Hij heeft de minor Marketing Management in Azië gevolgd, waarbij hij eerst 2,5 maand in Bangkok heeft gezeten en vervolgens 2,5 maand op Bali. Na 5 maanden prachtig weer en een énorme stressvolle schoolperiode (maar niet heus), werd het nu weer tijd om de (koude en natte) realiteit op te zoeken. 

Redmer weet nog niet exact waar zijn potentie ligt. Daarom heeft hij voor een dynamisch bedrijf gekozen waar hij meer kan leren over marketing en sales. Hij hoopt na het avontuur bij Skeps een beeld te kunnen schetsen van wat hij wil en dan ook daadwerkelijk een toekomstkeuze te kunnen maken. We kunnen hem in ieder geval vast verklappen dat hij zijn potentie niet in het tafelvoetballen moet zoeken, maar verder zijn we zeer content met zo’n positieve, welbespraakte (zeg maar gerust ietwat bijdehante) en multi-inzetbare aanvulling op het team! 

chevron-down