Maak kennis met Renske

9 september 2019
Door Gerrit Hoekstra
Leestijd: 1 minuut

Meet Renske! Onze nieuwste aanwinst voor de komende maanden. Renske studeert communicatie aan NHL Stenden en komt ons team ondersteunen met haar creatieve ideeën op het gebied van marketing en communicatie.

Die creativiteit zat er trouwens al van jongs af aan in. Je kon het stiften, lijmen, kleien, knippen, tekenen en kleuren zonder twijfel overlaten aan deze 8-jarige knutselkoningin. En nu? Nu hebben deze creatieve uitspattingen plaatsgemaakt voor originele teksten en kundig vormgegeven social mediaposts!

Naast dat we haar tijdens haar stageperiode met alle liefde leren hoe je de beste ‘klinkers zet’ tijdens het tafelvoetballen, nemen we haar ook mee in ons hele werkproces. Want het proces van contact met een nieuwe klant tot het opleveren van een eindproduct is iets dat Renske graag bij ons zou willen leren. Daarnaast spreekt het creëren van content voor verschillende branches en opdrachtgevers haar aan. En we hebben al gemerkt dat ze sneller leert dan dat Usain Bolt de 200 meter aflegt, dus wij zien het allemaal wel goedkomen!

Ohja, toen we Renske vroegen wat we écht niet van haar konden weten, kwam er een spectaculair verhaal uitgerold waarin Lady Gaga, een T-shirt én de voorpagina van de krant voorkomen. Meer gaan we jullie niet vertellen, maar vraag er gerust eens naar wanneer je haar spreekt. En, ondanks al die publiciteit is ze toch zo gewoon gebleven! Kijk, daar houden wij van.

chevron-down