Maak kennis met Werner

10 september 2021
Door Gerrit Hoekstra
Leestijd: 1 minuut

Ervaring met internet!

Werner heeft in het verleden bij enkele internetbureaus gewerkt en daarna enkele jaren als supportmedewerker voor een hostingbedrijf in Friesland. Aan affiniteit met internet dus geen gebrek! Hoewel de functie als supportmedewerker hem op zich goed beviel, had hij de behoefte aan meer persoonlijke ontwikkeling: meer creativiteit en meer (technische) uitdaging. Waar kan dat nu beter dan bij Skeps?

Via Tinder naar Friesland

Werners roots liggen in Zuid-Oost Drenthe. Via een succesvolle Tinder match (ja, dat bestaat echt!) is hij uiteindelijk in Friesland beland. We hebben flink moeten onderhandelen over de reiskostenvergoeding aangezien hij zo’n 300 meter van kantoor woont, samen met zijn vriendin en drie katten. Werner is een echte muziekfreak en luistert alles wat los en vast zit zolang het maar geen Frans Bauer of vergelijkbare muziek is. We hebben onze playlists dus direct iets moeten aanpassen.

Daarnaast waant hij zich in zijn vrije tijd een ware Jimi Hendrix en verkeert in de veronderstelling dat hij verdienstelijk gitaar speelt (eigen woorden). Hoewel vroeger een fanatiek PSV-supporter, tegenwoordig ligt zijn liefde bij de plaatselijke SC Heerenveen. Ook is hij, net als veel van zijn Skeps collega’s, besmet met het Max Verstappen-virus en mist daardoor geen enkele Formule 1 grand prix.

Mocht je graag kennis willen maken met Werner, dan hoef je niet meer op Tinder te kijken maar kun je ons gerust bellen.

chevron-down