Maak kennis met Wesley

9 maart 2020
Door Mike ten Klooster
Leestijd: 2 minuten

Naast extra ondersteuning op het gebied van marketing & sales, mogen we de komende 20 weken ook een developer aan ons team toevoegen. Dit is Wesley! Hij volgt de studie Applicatieontwikkelaar aan ROC Friese Poort in Drachten en zal ons de komende weken laten zien wat hij kan op het gebied van Front-end Development.

Vroeger was Wesley óf op het voetbalveld te vinden óf op de tribune in de Kuip om, samen met z’n vader, de spelers van Feyenoord te supporten. Een tijdje geleden heeft Wesley zijn voetbalschoenen in de spreekwoordelijke wilgen moeten hangen door een aanhoudende blessure aan z’n enkelbanden, die hij heeft opgelopen tijdens een kopduel. De droom om ooit profvoetballer te worden, moest hij door de blessure helaas aan de kant zetten, dus besloot hij z’n <head> op een andere manier te gebruiken en zich volledig te richten op development. 

Vue.js Framework

Na een studie ICT beheer, was Wesley voor zijn gevoel nog niet uitgeleerd en startte hij met de vervolgstudie Applicatieontwikkelaar. Inmiddels zit hij in z’n laatste jaar. Via stagemarkt kwam hij bij ons terecht en hij hoopt hier z’n developmentskills te kunnen perfectioneren. Vooral op het gebied van het Vue.js Framework wil hij meer leren, omdat dit volgens hem iets is dat je vooral in de praktijk leert en niet op school. En laten wij daar nou net best wat kaas van gegeten hebben! 

Wat je verder over Wesley moet weten is dat je hem midden in de nacht wakker kan maken voor een broodje Chicken Teriyaki van de Subway, hij over een jaar waarschijnlijk in een camper door Amerika gaat touren met twee vrienden en dat z’n nekharen overeind gaan staan van mensen die oneindig lang snoozen. Dat dit laatste nou net een talent van minimaal 50% van het team blijkt te zijn, houden we voor het behoud van een positieve werksfeer maar gewoon even geheim.

chevron-down