Maandelijkse newsflash: Weer volop aan de slag na de vakantie

12 september 2019
Door Sander Terpstra
Leestijd: 2 minuten

De tweede maandelijkse update is een feit! Na een heerlijke vakantieperiode zijn we weer volop aan de slag. Sander brengt je graag op de hoogte van de meest recente updates!

Veel mensen willen gedurende hun vakantie niet met werkgerelateerde zaken bezig zijn en dat is best logisch! Toch betrappen we onszelf er elke vakantie weer op dat we er (onbewust) mee bezig zijn. Is het niet het terugblikken en evalueren van de voorgaande periode, dan is het wel het vergaren van ideeën/kansen om na de vakantie op te pakken…

Workaholic? Of passie voor je werk?

Weer volop aan de slag!

We hebben als Skeps Internetbureau geen bouwvak of zomerstop gehad. Toch voelt het, zeker nu het hele team weer compleet is, als een frisse start! Boordevol nieuwe ideeën en energie gaan we weer aan de slag voor onze klanten! Maar ook is dit het moment om met een scherpe blik naar ons eigen propositie, marketing en bijbehorende online kansen te kijken!

Denk hierbij aan het evalueren of herzien van de in de online strategie opgenomen doelstellingen, het bedenken van online campagnes en het bijwerken van de content-kalender voor de rest van het jaar. Ben jij hier al mee bezig? Dit is het moment! Je concurrenten doen het namelijk ook! Kom je er zelf niet uit en heb je wat (creatieve) hulp of input nodig? Neem dan contact met ons op! We plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in, waarin we kijken naar de mogelijkheden.

Hosting, Onderhoud en Support van WordPress websites, WooCommerce Webshops en Maatwerk webapplicaties door Skeps Internetbureau,

Hosting, onderhoud en support

Eén van de dingen die onze hersenen de afgelopen (vakantie)periode bezig hielden, was ons aanbod aan hosting, onderhoud en support. Of eigenlijk de manier waarop wij deze diensten aanbieden. Nu doen we dit vaak als één standaard en platgeslagen pakket. Iets wat bij nader inzien eigenlijk heel onlogisch is!

Elke klant heeft namelijk zijn eigen persoonlijke behoeften en voorkeuren als het gaat om het onderhoud en support. Dit is vaak in grote mate afhankelijk van hoe bedrijfskritisch de website, webshop en/of webapplicatie voor de dagelijkse bedrijfsvoering is. Eigenlijk heel logisch, toch?

Om deze reden hebben we de afgelopen maand wijzigingen doorvoeren in onze hosting, onderhoud en support contracten. Loopt je hosting, onderhoud en support contract bijna af? Dan ontvang je binnenkort een nieuw voorstel met hierin ons volledig nieuwe propositie! Nieuwsgierig en/of wil je vroegtijdig switchen? Neem dan gerust contact met ons op!

De nieuwe webmail, voor e-mailhosting van Skeps Internetbureau

Nieuwe webmail

De fanatieke skeps.email webmailgebruiker heeft het vast al gemerkt. Op 5 september 2019 is onze nieuwe webmail gelanceerd! De functionaliteit is hetzelfde gebleven, maar de layout is drastisch en in positieve zin veranderd. De nieuwe webmail biedt een betere gebruikerservaring en is geschikt voor desktop, tablet en mobiele apparaten.

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met de nieuwe webmail! Probeer ‘m snel uit op: https://skeps.email en deel je bevindingen met ons. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit, neem gerust contact met ons op!

Tot slot

Dat was alweer de update van deze maand. Graag tot de volgende! En zoals altijd; heb je vragen of opmerkingen, naam dan vooral contact met ons op.

chevron-down