Nieuwe focus, huisstijl en website

28 juni 2019
Door Sander Terpstra
Leestijd: 2 minuten

Na bijna 7 jaar full-service mediabureau, fantastische klanten en projecten gaat er iets veranderen... De naam blijft het zelfde, maar onze focus verandert.

Begin, heden en de toekomst

Ons bedrijf bestaat inmiddels bijna 7 jaar! Pfff, wat vliegt de tijd… Sinds de oprichting in 2012 als full-service mediabureau hebben we met ons brede dienstenpakket ontzettend veel toffe en uiteenlopende projecten mogen uitvoeren. We hebben fantastische online- en offline eindproducten mogen realiseren, onszelf continu uitgedaagd en ontzettend veel geleerd!

Gestart als twee ondernemers, zijn we gegroeid naar een veelzijdig team aan specialisten. Ook de markt en de digitalisering hiervan heeft niet stil gestaan. Internet is booming, meer dan ooit tevoren. Nederlanders bevinden zich gemiddeld meer dan 4,5 uur per dag online en veel bedrijven zijn (volledig) afhankelijk geworden van het internet.

De mogelijkheden en technieken ontwikkelen zich in een razend tempo. Internet is de toekomst! Om al deze nieuwe online kansen optimaal te benutten, is er veel kennis en specialisme nodig. Tijd om voor ons als bedrijf keuzes te maken…

Onze nieuwe focus

Na veel brainstormen, strategische sessies en een overdosis aan koffie hebben we begin dit jaar besloten om ons volledig te gaan focussen op online. Hier zijn wij goed in, halen wij energie uit en kunnen wij ons de komende jaren in onderscheiden. Daarom gaan we ons volop specialiseren in online. Denk hierbij aan: Online strategie, UX/UI Design, Development, Content en campagnes! Voor al het andere gaan wij naadloos samenwerken met partners, die op hun beurt specialisten zijn in hun vakgebied.

Het afgelopen halfjaar zijn we druk bezig geweest om onze nieuwe focus vorm te geven. Zowel organisatorisch als het dienstenpakket en onze werkwijze. Ook onze huisstijl is veranderd. De echt oplettende kijker heeft de afgelopen periode waarschijnlijk al wat veranderingen gezien en langzaam het #f7941e zien veranderen in #2F80ED of wellicht zelfs het vernieuwde logo al voorbij zien komen…

Vanaf vandaag is het officieel! Vanaf nu gaan we door het leven als Skeps Internetbureau. Met onze nieuwe huisstijl en een spiksplinternieuwe website. Wij zijn ontzettend blij met deze stap, onze nieuwe look en website. We zien dit dan ook als de eerste stap naar onze nieuwe toekomst!

Hoe verder

We hebben een tal van nieuwe ontwikkelingen op stapel staan die we de komende periode langzaam gaan uitrollen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hou onze InstagramLinkedin of Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze nieuwe ontwikkelingen!

chevron-down