Makelaardij & Vastgoed

In de makelaardij & vastgoedbranche is een gebruiksvriendelijke website essentieel voor zowel de bezoeker als de makelaar. Daarom ontwikkelen we makelaars websites die staan als een huis! We zorgen ervoor dat de bezoeker binnen een paar klikken alle informatie kan vinden die hij zoekt en dat het werk voor jou, als makelaar, geautomatiseerd en vereenvoudigd wordt.

Omdat we flink wat ervaring op hebben gedaan in de makelaardij & vastgoedbranche, kunnen we je ook vertellen welke functionaliteiten essentieel zijn voor deze websites of applicaties. Hieronder bespreken we de vier belangrijkste functionaliteiten.

Koppelingen

Niets is vervelender dan het doen van dubbel werk. En dat willen we dan ook zoveel mogelijk voorkomen. Daarom kunnen we onze websites voor makelaars koppelen met software zoals Kolibri, Realworks, Zonnegrens en CBS data en maken we het mogelijk om automatisch gegenereerde brochures, vragenlijsten en een lijst van zaken per woning aan te maken. Zo hou je tijd over om te doen waar jij energie van krijgt.

 

Filtermogelijkheden 

De perfecte woning vind je als woningzoekende op basis van filters zoals prijsklasse, plaats en oppervlakte. Een gebruiksvriendelijke werking van deze filters is essentieel voor een website van een makelaar! In het webdesign en de uitwerking van de website houden we daarom rekening met de logische filtermogelijkheden en zorgen we ervoor dat de woningzoekende binnen een paar klikken de woningen vindt die aan zijn of haar eisen voldoen.

Contact opnemen

Een woning kopen doe je (nog) niet online: je gooit geen rijtjeshuis in je virtuele winkelmand en rekent af! Een van de belangrijkste conversies op een website van een makelaar is dan ook: het opnemen van contact. Zodra dit contactmoment plaatsvindt, kun jij als makelaar namelijk met jouw kennis en expertise de potentiële klant aan je binden. Daarom maken wij het opnemen van contact zo eenvoudig, zichtbaar en laagdrempelig mogelijk.  

 

 

Mobile first 

We hoeven je vast niet te vertellen dat de meeste websites tegenwoordig voornamelijk op mobiele apparaten bezocht worden. Een responsive design is dus absoluut noodzakelijk! Maar, wij gaan nog een stapje verder en ontwikkelen jouw website volgens het ‘mobile-first’ principe. Dit betekent dat we starten met het mobiele design en zorgen dat deze optimaal, gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. Zo weet je zeker dat je op mobiele apparaten geen essentiële knoppen, informatie en call to actions mist! Daarna breiden we het design uit naar het tablet en desktop design.

Zoals we al zeiden: een woning kopen doe je nog niet online, maar de ontwikkelen op dit gebied staan niet stil! Daarom zijn we achter de schermen druk bezig met het inspelen op deze ontwikkelingen. Zo willen we het in de toekomst mogelijk maken om online een bod te doen op een huis.

 

chevron-down