Uitzenden & Detachering

Een optimaal werkende en goed uitziende website is voor een uitzend- of detacheringsbureau in het huidige digitale tijdperk van groot belang. Wij zorgen voor de online verbinding tussen jou, de opdrachtgever en kandidaten in de zoektocht naar de juiste match!

Koppelingen

Onze websites zijn te koppelen met diverse recruitment CRM backoffice systemen. We zorgen ervoor dat ingevoerde vacatures automatisch op de website getoond worden en dat sollicitaties hierop ook automatisch in het CRM systeem binnenkomen. Dat betekent geen dubbel werk waardoor je tijd overhoudt voor zaken waar je energie van krijgt!

Vacatures publiceren

Door middel van de koppeling kun je automatisch vacatures publiceren wanneer je maar wilt. De vacatures komen worden automatisch in het maatwerk design gegoten zodat deze op een professionele manier op de website getoond worden. Dit allemaal met de bijbehorende categorieën (bv. vakgebied, regio’s, opleidingsniveau) zodat de werkzoekende door middel van filters gemakkelijk de betreffende vacature kan vinden!

Solliciteren

Een van de belangrijkste call-to-actions op een recruitment en detachering website is natuurlijk het solliciteren of inschrijven op een vacature. We zorgen ervoor dat het inschrijven op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier gebeurt. Wanneer men zich heeft ingeschreven kan er een koppeling gemaakt worden met het backoffice systeem zodat de sollicitaties direct gekoppeld zijn aan de betreffende vacature.

Salarisberekeningen

Een maatwerk oplossing van ons in de payrollbranche is de calculator van Personal Pay. Hiermee kan men in 1 minuut precies zien welke verplichte belastingen er allemaal worden berekend en wat men netto overhoudt van het afgesproken uurtarief. Je ziet precies welke kosten of reserveringen er door de overheid verplicht zijn gesteld.

chevron-down