Online Campagnes

Wij zetten ons brein graag aan het werk om samen met jou vindingrijke online media-campagnes te ontwikkelen die bijdragen aan jouw online doelstellingen.

 

Het klinkt misschien ontzettend cliché (maar goed, de meeste clichés zijn dan ook hartstikke waar), maar wij geloven dat we jouw en onze kennis moeten combineren om tot het beste eindresultaat te komen. Niet alleen bij het ontwikkelen van online campagnes trouwens, maar in het gehele proces. Jij hebt immers de kennis over jouw product en markt en weet precies wat er op de werkvloer gebeurt. En wij weten hoe we verschillende online mediakanalen het beste kunnen inzetten. Door het bijhouden van een gezamenlijke contentkalender en het bedenken van opvallende campagnes wordt het ontwikkelen van online campagnes een eitje.

Wij ontwikkelen social mediacampagnes- en advertenties, (gepersonaliseerde) e-mailmarketing en ondersteunen je bij het bedenken van creatieve online content die je zelf uit kunt voeren!

Strategische online campagnes

De beste online campagnes zijn gebaseerd op strategische keuzes. Daarom gebruiken wij de informatie uit de online strategie of het online plan van aanpak als basis voor de campagnes die we ontwikkelen. De Customer Journey, touchpoints, de kernwaarden, persona’s en de online doelstellingen combineren we met informatie over de markt, producten, trends en eventueel evenementen.

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Anne-Jan of een van onze andere collega’s.

Ons werk

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk deze afgeronde projecten. 

Custom Compliance Platform
Custom Compliance Platform

Website Custom Compliance Platform