Kenonz Detachering

Een avontuurlijke carrière bij de overheid!

Kenonz Detachering, gevestigd in Gorredijk, Hoorn, Apeldoorn en Alblasserdam, is de partij waar inmiddels al 400 collega’s, verspreid over het hele land, worden gedetacheerd. Een club die staat voor persoonlijkheid, betrouwbaarheid en sportiviteit. Elkaar kennen en je er thuis voelen. Kortom, daar wil je bij horen! En dat gevoel ervaart de bezoeker op de compleet vernieuwde maatwerk website inclusief een API koppeling met OTYS.

  • Maatwerk website
  • WordPress
  • API koppeling met OTYS 
  • UX- en Webdesign

Een knallende website! 

Met de vertrouwde Kenonz kleuren, al jaren bij ons bekend, hebben we de nieuwe website een nieuwe vormgeving en uitstraling gegeven! De website is in een modern jasje gestoken. Écht gericht op het avontuur én de mensen die Kenonz Kenonz maken!

Bij binnenkomst in het kantoor van Kenonz, zie je in het hele pand foto's hangen van alle medewerkers en gedetacheerden en de avonturen die ze samen hebben beleefd. Het geeft duidelijk aan wat voor werkgever Kenonz is voor al haar kandidaten. Die uitstraling hebben we op de website overgenomen. Zoals de homepagina waar je direct diverse prachtige foto's en belevenissen ziet!

Naast dat de website een bepaalde uitstraling heeft, moet het ook doen wat nodig is. Namelijk het aanbieden van nieuwe vacatures en aantrekken van kandidaten! Sollicitaties, inschrijvingen en aanvragen dus. 

API koppeling met OTYS

Kenonz gebruikt het recruitment software systeem OTYS om al haar vacatures, kandidaten en plaatsingen te beheren. Met de website hebben we een API koppeling met OTYS ontwikkeld waarbij alle nieuwe vacatures automatisch worden opgehaald en getoond op de website. Bij een solliciatie (of open inschrijving) wordt deze sollicitatie automatisch weer naar OTYS gestuurd, wederom via de API koppeling en gekoppeld aan de juiste vacature en recruiter. Ideaal!

Samenwerking met Travyk 

Ook hebben we in samenwerking met onze partner Travyk ervoor gezorgd dat de nieuwe website qua SEO structuur weer tip-top in orde is en voldoet aan de nieuwste SEO eisen van zoekmachines als Google. Travyk richt zich met name op het traineeship gedeelte van de website en hiervoor hebben we samen diverse landingspagina's ontwikkeld die voor de nodige leads en aanvragen zorgen! 

Het eindresultaat is een website die volledig past bij de nieuwe huisstijl van Kenonz en technisch is voorzien van de nieuwste technieken en wensen waar ze weer mee vooruit kunnen. Ook is de website makkelijk te beheren door Kenonz en in de toekomst erg gemakkelijk om door te ontwikkelen. Nu begint het pas! 

Bekijk het resultaat

chevron-down