Oerrock Festival

Niks is onmogelijk

‘Niks is onmogelijk’ luidt de slogan van het grootste en toonaangevende muziekfestival van Noord-Nederland: Oerrock! Jaarlijks bezoeken zo’n 34.000 festivalgangers dit unieke festival in Ureterp.

Echter, Oerrock is meer dan alleen een geweldig feest. De organisatie van Oerrock vereist namelijk een zeer professionele aanpak. Dankzij de in de loop der jaren opgebouwde ervaring draait Oerrock ieder jaar als een geoliede machine. Het succes is ook te danken aan de steun van ruim 500 vrijwilligers die net als het bestuur met een enorme toewijding, inzet en betrokkenheid hun beste beentje voorzetten voor het festival.

  • UX- en webdesign
  • WordPress
  • Maatwerk website 

De website van Oerrock is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. Niet alleen tijdens het festival, maar (vooral) ook in de aanloop en na afloop van het festival. Extra bijzonder is dat dit festival al enkele jaren op rij binnen enkele minuten uitverkoopt en duizenden mensen tegelijkertijd hiervoor de website bezoeken. Dat vergt een snelle en gebruiksvriendelijke website, het gehele jaar door.

Het resultaat

Het resultaat is een gloednieuwe maatwerk festivalwebsite waarbij van tijd tot tijd door de beheerders van de website gewisseld kan worden naar een nieuwe fase in het seizoen en zelfs per festivaldag. Hierdoor is alles beter vindbaar en vinden de bezoekers niet alleen hun weg op het festivalterrein maar nu ook online!

chevron-down