Van Teyens Fundatie

Nieuwe website en applicatie!

Stichting Van Teyens Fundatie steunt met liquide middelen al sinds 1858(!) instellingen en organisaties die een algemeen nut (proberen te) verwezenlijken in de gemeente Opsterland. Een stichting met een zeer rijke historie! 

Helaas werd Stichting Van Teyens Fundatie steeds minder goed gevonden via internet met als gevolg minder aanvragen voor het leveren van een bijdragen aan het algemeen nut. Een van de voornaamste redenen was dat de verouderde website niet meer voldeed aan de hedendaagse webstandaarden. Ook kon de website en bijbehorende webapplicatie op het vlak van gebruiksvriendelijkheid wel een oppepper gebruiken.

Een nieuwe website en webapplicatie 

Skeps werd gevraagd om zich te buigen over dit vraagstuk en ermee aan de slag te gaan. Uiteraard was één van de vereisten dat de nieuwe website voorzien werd van een nieuwe moderne en aantrekkelijke lay-out. Daarnaast, nog belangrijker, moesten alle bijdragen die de stichting geleverd heeft (of nog gaat leveren) op overzichtelijke wijze gepresenteerd worden op de nieuwe site. Verder moest het eenvoudiger worden om via de applicatie een aanvraag in te dienen. Aan de slag dus! 

  • UX- en webdesign
  • Laravel Framework
  • Storyblok CRM
  • Webapplicatie 

Modern en gebruiksvriendelijk

De website is ontworpen om een overzicht te geven van de projecten die reeds ondersteund zijn door Van Teyens Fundatie. Bezoekers kunnen ook meer lezen over de betreffende organisatie en hoe ze kunnen bijdragen aan haar missie.

Gebruikers kunnen gemakkelijk navigeren en zoeken naar relevante informatie over de bijdragen van de Van Teyens Fundatie en de criteria voor toekenning van bijdragen. 

De website is ontwikkeld op basis van het Headless Storyblok CMS. Dit zorgt onder andere voor een zeer snelle laadtijd van de website en is daarnaast eenvoudig te integreren met de aanvullende door Skeps ontwikkelde webapplicatie voor de Van Teyens Fundatie (zie onderstaand meer informatie).

Fotografie  
De fotografie voor de website is verzorgd door onze partner WE.BRING.SOCIAL. Fotografie was nog niet aanwezig maar dit was naar onze mening een essentieel onderdeel voor de website om de rijke historie van de fundatie goed te laten zien! Met camera en drone zijn er prachtige foto's geschoten die gebruikt zijn in de hele website en een goed beeld geven van de door de Van Teyens Fundatie ondersteunde projecten. 

Bijdragen aanvragen en beheren 

De webapplicatie is een welkome aanvulling op de website. Gebruikers kunnen nu eenvoudig een aanvraag indienen via het online formulier. Vanuit een maatwerk beheerportaal kan Van Teyens alle aanvragen eenvoudig beheren. Dit bespaart de stichting erg veel tijd en moeite en zorgt ervoor dat aanvragen snel en efficiënt worden afgehandeld.

Van Teyens Fundatie is al jaren actief in het steunen van culturele en maatschappelijke projecten. Met de lancering van de nieuwe website en webapplicatie hopen zij nog meer projecten te kunnen steunen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de culturele en maatschappelijke sector! 

Benieuwd naar onze werkwijze?

Brochure Skeps

Lees meer over onze werkwijze en laat je inspireren door voorbeelden van onze klanten.

chevron-down