Van der Werff

Razendsnelle navigatie door de wereld van transport

Al sinds 1916 baant Van der Werff de weg vooruit in transport. Met een geschiedenis die begint bij paard en wagen en de opkomst van auto's, tot aan de uitdagingen van vandaag. Geen vracht te groot, geen afstand te ver! En nu, met Skeps aan boord, brengen we dit gevestigde bedrijf online met een nieuwe website die net zo soepel draait als hun vrachtwagens.

  • UX-design
  • Headless website
  • Storyblok

De uitdaging

Van gedateerd naar geavanceerd. De website van Van der Werff was enigszins verouderd. Het design en de technologie achter de website belemmerden de gebruikservaring. Tijd voor een upgrade! Het doel van de nieuwe website is niet alleen informatie bieden, maar actief bezoekers begeleiden. Van potentiële klanten en leveranciers tot werkzoekenden, we stippelen samen de juiste route uit voor elke bezoeker.
DaVinci 44

De oplossing

1. Headless website

De headless website verbetert de laadtijden door de ontkoppeling van front- en back-end. Door slim met data heen- en weer te schuiven en op de juiste plekken te cachen hebben we een flinke vooruitgang geboekt. 

2. Storyblok CMS
Met het Storyblok CMS organiseert, beheert en publiceert Van der Werff zelf in een handomdraai teksten en beelden op de nieuwe website. Dankzij de flexibele pagina-opbouw en voorgedefinieerde blokken wordt zelfs de meest complexe taak eenvoudig.

3. Serverside Tagging & Consent Management Platform
Serverside Tagging is een privacy-bewuste oplossing met vele voordelen. Het geeft Van der Werff meer controle over gegevens door ze naar een eigen server te sturen, verhoogt de beschikbare data en zorgt voor veiligheid door niet alle data naar derden te sturen. En, niet geheel onbelangrijk, het verbetert de snelheid!

Daarnaast beschikt de website over een Consent Management Platform. Hiermee kan Van der Werff op een gebruiksvriendelijke manier toestemming verzamelen voor het gebruik van cookies en het verwerken van gegevens van websitebezoekers.

Het resultaat

Met een fris design, heldere contentblokken en sprekende fotografie hebben we een gebruiksvriendelijke website gecreëerd die de gebruiker moeiteloos door de wereld van transport leidt.

Net zoals de snelheden à la Van der Werff's vrachtwagens, leveren we niet alleen ijzersterke laadtijden, maar zorgen we ook voor een versneld beheer van de website en kostbare tijdsbesparingen!

En na de lancering? Onze samenwerking met Van der Werff gaat verder! We blijven nauw samenwerken om de website uit te breiden én te optimaliseren. Een project waar we trots op zijn, mede dankzij de prettige samenwerking.

Bekijk hier de vernieuwde website van Van der Werff Logistics.

Andere cases

chevron-down