Hoekstra Sneek

Bijzondere en afwijkende goederen met zorg geleverd!

De slogan van logistiek dienstverlener Hoekstra BV uit Sneek. Een nuchter Fries familiebedrijf opgericht in 1929 dat hun beloftes nakomt! Hoekstra BV levert niet-standaard goederen op een niet-standaardwijze af bij hun afnemers. Met zorg en aandacht, plezier, op tijd en schadevrij. Dit doen zij door enkel te werken met de beste materialen en de beste mensen!

  • Responsive webdesign
  • Headless CMS Directus
  • Maatwerk website
  • AFAS API koppeling
  • CargoOffice API koppeling

De uitdaging

Om de belofte waar te maken om goederen tijdig en schadevrij af te leveren zijn geoptimaliseerde bedrijfsprocessen onontbeerlijk. Bij Hoekstra BV wordt gewerkt met CargoOffice en AFAS. CargoOffice is in de logistieke sector het meest gebruikte klankportaal in de cloud en verbindt klanten, chauffeurs en charters.

Daarnaast dient CargoOffice als voorportaal voor planningssystemen. Met de bedrijfssoftware van AFAS kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en gestroomlijnd. Hierdoor kan Hoekstra Sneek zich focussen op de écht belangrijke zaken: het op tijd en met zorg en aandacht leveren van bijzondere goederen!

Wij werden gevraagd om na te denken over een middleware-oplossing, geïntegreerd in de geheel nieuw te bouwen maatwerk website welke uiteraard door Hoekstra Sneek eenvoudig beheerd moet kunnen worden. Een belangrijke wens is de Track & Trace-functie op de website. Opdrachtgevers willen immers weten wanneer goederen voor de deur staan.

De oplossing

Om de wensen van Hoekstra BV te realiseren is gekozen voor headless CMS Directus. Directus is een gebruiksvriendelijk CMS waarmee de website razendsnel en héél eenvoudig te beheren is. De website is voorzien van een strak, modern webdesign met een subtiele toepassing van de huisstijlkleuren. Uiteraard geheel responsive en mobile-first ontworpen voor een optimale mobiele ervaring!

Het resultaat? Een rustige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website voor zowel afnemers als Hoekstra Sneek, geschikt voor alle schermformaten. De korte en effectieve introductievideo op de homepage geeft bezoekers snel een indruk van de transportdiensten en identiteit Hoekstra Sneek.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Brochure Skeps

Lees meer over onze werkwijze en laat je inspireren door voorbeelden van onze klanten.

chevron-down