Onze concepten

24 december 2021
Door Anne-Jan de Jong
Leestijd: 2 minuten

Gifitoo

In maart vielen er, vrij onverwachts, veel inkomsten weg voor heel veel ondernemers. Kappers, horeca-ondernemers, de retailsector: iedereen moest snel schakelen en omgaan met de nieuwe situatie. De oplossing? Gifitoo! Dit concept stond al even, maar hebben we geoptimaliseerd om de ondernemers in deze eerste golf te ondersteunen. 

In een notendop: Gifitoo maakt het mogelijk om giftcards aan te bieden die direct uitbetaald worden en op een later moment door de gast of klant ingeleverd kunnen worden. En reken maar dat veel loyale klanten en gasten hier gebruik van maakten! Zo genereerden de ondernemers, ook toen ze gesloten waren, nog inkomsten.

Ook nu, tijdens de feestdagen, hebben we dit concept volledig benut! In samenwerking met ‘n Gouden Plak, brachten we ‘n Gouden Kertp(l)akket aan de man, waarmee we wederom de lokale ondernemers steunen.

Bezorgchef

Gifitoo bood natuurlijk de ideale oplossing om de eerste paar weken het hoofd boven water te houden, maar later bleek dat de situatie langer zou gaan duren dan van tevoren gedacht. Tijd om een volgende stap te zetten! Dit in de vorm van Bezorgchef, waarmee je als (horeca)ondernemer kosteloos en binnen een paar minuten een eigen, online bestelpagina de digitale wereld in knalt. Dit biedt de mogelijkheid om je onderneming binnen no time naar online te verplaatsen en ook inkomsten te genereren wanneer de deuren gesloten zijn. 

Tot op de dag van vandaag wordt bezorgchef door ondernemers in regio Heerenveen en Gorredijk actief en succesvol gebruikt. En daar worden wij dan weer heel blij van! 

Bezoeker.app

Tot slot ons nieuwste paradepaardje: bezoeker.app. De registratieplicht zorgde ervoor dat horecazaken, uitgaansgelegenheden, sportverenigingen en kapsalons ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD, gasten en klanten moesten gaan registreren. Bezoeker.app maakt dit een piece of cake: de gezondheidscheck en de registratie zijn snel, eenvoudig en volgens de wettelijke privacyregels geregeld! 

Daarnaast zijn we druk bezig met de doorontwikkeling van dit platform. Zo willen we deze in de toekomst ook inzetbaar maken als een soort digitale receptie. Maar, hierover vertellen we je in 2021 graag meer. 

Voor al deze concepten geldt dat we ook nu continu optimaliseren. De gebruikers geven ons waardevolle input en wij zorgen dat de platformen naadloos aansluiten op de wensen! Denk je dat een van de concepten jou verder kan helpen? Neem dan contact met ons op! 

chevron-down