De kennis in huis voor jouw branche

De kennis in huis voor jouw branche! De afgelopen jaren hebben we flink wat ervaring opgedaan en meerdere projecten uitgevoerd in diverse branches. Handig, want ervaring leert ons welke technieken, functionaliteiten en maatwerkoplossingen van toegevoegde waarde zijn in deze branche! Hier een greep uit de branches waar we verschillende projecten voor hebben uitgevoerd.

Makelaardij & vastgoed

In de makelaardij & vastgoedbranche is een gebruiksvriendelijke website essentieel voor zowel de bezoeker als de makelaar. Daarom ontwikkelen we makelaars websites die staan als een huis! We zorgen ervoor dat de bezoeker binnen een paar klikken alle informatie kan vinden die hij zoekt en dat het werk voor jou, als makelaar, geautomatiseerd en vereenvoudigd wordt.

 

Retail & E-commerce

Op zoek naar een conversie gerichte webshop of een kick-ass online campagne voor jouw organisatie? Laat het bouwen van een professionele webshop en het ontwikkelen van online campagnes voor de retailsector nou net een van de dingen zijn waar wij écht goed in zijn! We helpen je graag met de ontwikkeling van een conversiegerichte, gebruiksvriendelijke en mobile-first webshop op basis van WooCommerce of Lightspeed. Of het ontwikkelen van social media, e-mailmarketing campagnes of actiepagina's!

 

Horeca

Een website voor een restaurant, hotel of een café vraagt om een oplossing waarmee je gebakken zit voor de toekomst. De grootste uitdaging bij een horecawebsite? Zorgen dat de website de sfeer en beleving van de specifieke horecazaak naadloos overbrengt naar de bezoeker!

 

Uitzenden & Detachering

Een optimaal werkende en goed uitziende website is voor een uitzend- of detacheringsbureau in het huidige digitale tijdperk van groot belang. Wij zorgen voor de online verbinding tussen jou, de opdrachtgever en kandidaten in de zoektocht naar de juiste match!

 

chevron-down