E-commerce

Wij gaan voor conversiegerichte en toekomstbestendige e-commerce oplossingen en online winkelervaringen. Wij de strategie, creatie en integratie - jullie de rest!

De bekendste vorm van e-commerce is een webshop. En laat het bouwen van een professionele webshop nou net een van de dingen zijn waar we écht goed in zijn en energie van krijgen. We helpen jouw organisatie dan ook graag aan een conversiegerichte, gebruiksvriendelijke en mobile-first webshop op basis van WooCommerce of Lightspeed.De bekendste vorm van e-commerce is een webshop. En laat het bouwen van een professionele webshop nou net een van de dingen zijn waar we écht goed in zijn en energie van krijgen. We helpen jouw organisatie dan ook graag aan een conversiegerichte, gebruiksvriendelijke en mobile-first webshop op basis van WooCommerce of Lightspeed.

Efficiëntie

Niets is vervelender dan (administratieve) informatie twee of zelfs drie keer moeten verwerken voordat het op de juiste plek staat. Daarom kijken we bij het ontwikkelen van een e-commerce oplossing altijd naar de mogelijkheden om ook het administratieve werk zo efficiënt mogelijk in te kleden en te automatiseren. Denk hierbij aan een webshop met een koppeling naar jouw boekhoudpakket door middel van Twinfield, voorraadsysteem of een koppeling met WeFact zodat de facturatie geautomatiseerd wordt.

Marketing automation

Daarnaast maken we gebruik van marketing automation om zo goed mogelijk in te spelen op de verschillende fases van de Customer Journey.

Oké, en nu in jip-en-janneketaal: we zorgen ervoor dat door middel van het instellen verschillende triggers/acties de juiste informatie richting de klant gestuurd wordt, bijvoorbeeld per e-mail. Het doel hiervan is dat de bezoeker van jouw webshop uiteindelijk overgaat tot conversie.

Betrouwbare betaling

E-commerce betekent letterlijk het online kopen en verkopen van producten. Online betalen is dus een essentieel onderdeel van jouw e-commerce oplossing. Het is van groot belang dat de betaling snel, simpel en veilig kan verlopen. Je wilt natuurlijk niet dat de bezoeker van jouw webshop tijdens het betaalproces nog afhaakt! Daarom maken wij gebruik van professionele en betrouwbare Payment Processors zoals Mollie en Pay.nl, waarmee je de klant direct verschillende betaalmethoden kunt aanbieden.chevron-down