Google Review Koppeling

Zou jij graag reviews van jouw bedrijf op de website willen tonen of heb je al een review partij maar vind je dit eigenlijk te duur? Dan bieden wij de oplossing!

Er zijn op dit moment aanbieders zoals de Feedback Company, Klantenvertellen of KiyOh die eenzelfde of soortgelijke widget of koppeling voor websites aanbieden. Het nadeel hiervan is dat de maandelijkse kosten flink kunnen oplopen.
Dat kan dus slimmer en goedkoper! Wij hebben een betaalbare oplossing om jouw Google reviews op je website te tonen. 

Wat houdt dit in?

Dit betekent dat wij de Google Reviews van jouw bedrijf op jouw website kunnen laten tonen. Door middel van onze plugin is het mogelijk om een widget, door middel van een shortcode, te integreren op een plek naar wens. Deze widget is op een aantal punten naar wens aan te passen zoals jij wilt. Onderstaand een aantal voorbeelden van de widget. Deze plugin is gratis verkrijgbaar. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en wij nemen contact met je op.

Premium versie

Voor de echte reviewverzamelaars bieden we een premium versie aan. Deze biedt extra mogelijkheden bovenop de gratis versie, waardoor je bezoekers nog gemakkelijker jouw beoordelingen kunnen zien.

  • Geheel eigen design naar wens.
  • Tonen van geschreven reviews als citaat (binnenkort)
  • Elke dag automatisch geüpdated.

Prijs: Eenmalig €160,- en €5 per maand

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Deze aanbieding is alleen geldig voor ondernemers/bedrijven.

Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Henry of een van onze andere collega’s.