Websites

Wil je graag een professionele website laten maken? Skeps to the rescue! Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites en WooCommerce webshops die de gebruikers centraal stellen. Geoptimaliseerd voor verschillende systemen en apparaten.

Maatwerk website of webshop

Het (laten) ontwikkelen van een maatwerk website brengt veel voordelen met zich mee. Zo word je in het design niet beperkt door een bestaand template, kun je vrijwel alles naar wens aanpassen én zorg je er met een maatwerk website voor dat je in de toekomst gemakkelijk kunt wijzigen of uitbreiden! Hiermee ontwikkel je dus een toekomstbestendige basis die visueel en technisch compleet aansluit op jouw huisstijl, wensen en doelstellingen.

Concepting

Met de online strategie is de basis voor het ontwikkelen van een website of webshop gelegd. Met de Customer Journey, persona’s en doelstellingen uit de strategie in ons achterhoofd kunnen we een Human Centered Design ontwikkelen. Oftewel: een gebruiksvriendelijke website of webshop die jouw klant het beste bedient! We starten met een OOD (Object Oriented Design) sessie, waarin we de opbouw van de website of webshop bepalen. Aan de hand daarvan ontwikkelen we wireframes (de bouwtekening van jouw website) en het uiteindelijke UX-design.

Development

Tijd voor onze codekloppers om de handen uit de mouwen te steken! Want dat strakke design moet natuurlijk ook uitgewerkt worden. We gaan aan de slag met een maatwerk website die volledig aan je wensen voldoet. In de meeste gevallen op basis van WordPress of Laravel. Van formulieren invullen tot filters toepassen en van bewegende elementen tot dynamische blokken: onze developers zorgen ervoor dat jouw website alles doet wat hij moet doen. En dat jij, na de uitwerking, zelf heel eenvoudig je website kunt beheren! Inclusief alle handige koppelingen en integraties, zoals Google reviews, Mailchimp en koppeling naar je facturatiesoftware.

Content

Het vullen van een website met content is vaak een flinke kluif waar velen zich op verkijken. Daarom helpen we je graag op weg met het vullen van de website. We maken een contentoverzicht en geven je (SEO) tips bij het schrijven van de teksten en het verzamelen de benodigde afbeeldingen. Vervolgens zorgen we er samen voor dat alles op de juiste plek komt te staan, zodat de website of webshop helemaal klaar is voor gebruik. Heb je liever dat wij de teksten voor je schrijven? Kan ook! Hoewel we daar natuurlijk wel jouw input voor nodig hebben. Jij bent immers de specialist in jouw vakgebied. Meer weten over wat wij allemaal met content kunnen?

Dan moet je hier even spieken


Vragen of samenwerken?

Neem dan contact op met Anne-Jan of een van onze andere collega’s.

Ons werk

Nieuwsgierig naar ons werk? Check onze recent afgeronde projecten.